Евро 2024 започва в петък, когато домакинът Германия се изправя

...
Евро 2024 започва в петък, когато домакинът Германия се изправя
Коментари Харесай

Евро 2024: Запознайте се с 24 мениджъри, наддаващи се за слава, включително отхвърления Ман Юнайтед и победителя от Световната купа

Евро 2024 стартира в петък, когато домакинът Германия се изправя против Шотландия в Мюнхен, като 24 тима се надяват да вдигнат трофея.

Англия на Гарет Саутгейт е измежду любимците за продобиване на шампионата, дружно с Франция, Германия и Португалия. Франция има деец треньор Дидие Дешан отпред, до момента в който Юлиан Нагелсман и Роберто Мартинес са подготвени за първите си огромни шампионати, отговарящи за своите народи.

Няколко някогашни играчи от Висшата лига също ще бъдат в залата, в това число някогашния - Защитникът на Арсенал и Манчестър Сити Силвиньо и някогашната звезда на Уест Хем Сергей Ребров. Тук преглеждаме 24-те мениджъри, участващи в Евро 2024.

Юлиан Нагелсман – Германия

Все още една от изгряващите звезди на управлението, Юлиан Нагелсман е претрупан със задачата да води родната нация Германия до първа купа на Евро от 1996 година насам.

Нагелсман стана най-младият треньор в историята на Бундеслигата, когато беше назначен за управител на Хофенхайм на 28 години и бързо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР