Величествена и рядка бяла мечка гризли умря, след като беше

...
Величествена и рядка бяла мечка гризли умря, след като беше
Коментари Харесай

Рядка бяла мечка гризли, убита от кола само часове след като малките също се блъснаха на магистрала и умряха

Величествена и рядка бяла мечка гризли умря, откакто беше блъсната от транспортно средство единствено часове откакто двете й дребни бяха убити, като също бяха блъснати на автомагистрала в народен парк.

Официално известно като Grizzly Bear 178, само че Накода на преданите пазители на парка, рядкото животно беше открито мъртво на 8 юни след сигнал за смъртност от нейния GPS нашийник след конфликт на Трансканадската автомагистрала в Йохо в Канада Национален парк, на към 8 благи от езерото Луис. Нещастният случай се случи единствено 12 часа по-късно двете й дребни също починаха в автомобилна злополука. Въпреки злополучните условия тя не сподели „ никакви признаци на страдалчество “.

Длъжностните лица споделиха, че са се пробвали да „ насърчат мечката да прекарва време надалеч от пътя “ на 6 юни, до момента в който ремонтираха оградата, само че мечката е била вдигната от трен и е избягала към автомагистралата тъкмо пред двете коли, съгласно Саунди Стивънс, експерт по ръководство на дивата природа. Говорител на Parks Canad...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР