Изминалите че посланията на политическите партии минават все повече през

...
Изминалите че посланията на политическите партии минават все повече през
Коментари Харесай

Експерт по имидж за “Величие“: Политици, които вървят ръка за ръка с шоуто

Изминалите че посланията на политическите партии минават от ден на ден през разнообразни канали и с ексцентрична визия.
Прочетете още
Все по-рядко виждаме типичен костюми и изкусен речник. За естетиката на българските политици и символиката, която излъчва тяхното обществено държание и имидж разяснява специалистът проф. Любомир Стойков.

Изненадата на тези предварителни избори бе партия „ Величие “. В Изборната нощ те избраха да се извърнат към симпатизантите си посредством обществените мрежи.

Кадърът демонстрира водачите в неглижирано облекло, а до момента в който единият приказва, другият сладко похапва нещо на напред във времето.

Ивелин Михайлов даже не се свени да помлясква, до момента в който представителят на концепциите на партията Николай Марков изяснява значимите неща на гласоподавателите си.

„ Този жанр на водене на политика се назовава политеймънт. Това е ново събитие, което от две десетилетия се следи и разказва положение, в което политиците и шоуто вървят ръка за ръка. В случая има два въпроса дали е инцидентно определено, или съзнателно. Ако е първото – не дава отговор на културното и естетическо държание, както и политическа известност. Политиците нормално са спретнати, държат на имиджа си и са сресани. Тук се вижда друго “, изясни Стойков пред БТВ.

Според него по-скоро става дума обаче за съзнателно определен модел на държание.

„ Ако е съзнателно – то това цели да покаже смело, невъзпитано, безсрамно държане, с което представителите на партията желаят да се разграничат от статуквото, от общата визия, която имат за политиците, с цел да скрият гафове и действителни неточности или други отрицателни неща, които правят “, добави специалистът.

По думите му това надали ще разочарова гласоподавателите, дали своят вот за „ Величие “.

Той допуска, че ще се култивират, когато влязат в Народното събрание.

„ Помните първоначално Филип Станев се появяваше в Народно събрание със скъсани дънки, за което беше подложен на критика. Като желая да отбележа, че има разлика сред дънки и дънки. Светът се трансформира и в случай че става дума за тъмни дънки и в случай че не нарушават общата визия, няма проблем. Трендът е да има опростяване, неглижиране на дрескода на политиците “, сподели още Любомир Стойков.

Той разяснява и голия до кръста президент Румен Радев, който в деня на размисъл отиде да почиства морските корита.

„ Тази фотография може да има и позитивен резултат, тъй като демонстрира добре поставена фигура с мускули. В развитите демокрации е доста значимо политиците да са здрави и това е метод те да го покажат. Освен това по какъв начин да отидеш да чистиш морето, в случай че не се съблечеш. Друг е въпросът, че фотографията се поства във Facebook. С тези неща би трябвало да се внимава “, добави специалистът.

Той изясни, че това не е оригиналност – в ранните години на Бойко Борисов също е имало сходни фотоси. Владимир Путин е различен образец, както и Барак Обама.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР