British Gas разширява своята инициатива за пестене на енергия и

...
British Gas разширява своята инициатива за пестене на енергия и
Коментари Харесай

Доставчикът на енергия дава на клиентите пари от сметки, когато навън е слънчево или ветровито

British Gas уголемява своята самодейност за икономисване на сила и в този момент ще ви заплаща за понижаване на потреблението ви, когато на открито е слънчево и прохладно.

Доставчикът на сила започва своето ново събитие „ Peak Save Green Flex “, което дава на клиентите електрическа енергия на половин цена, когато има доста налична възобновима сила. Това е част от схемата Peak Save, която планува семействата да бъдат възнаградени с пари за понижаване на потреблението на електрическа енергия в пиковите интервали. Доброволната скица има за цел да насърчи клиентите да употребяват електрическа енергия отвън пиковите часове.

Събитията PeakSave Green Flex ще включват един или два часа електричество на половин цена и клиентите ще получават имейл в деня преди или сутринта на събитието. Всички клиенти на PeakSave ще бъдат поканени на събитията и с цел да участвате, би трябвало да се „ включите “ - ще би трябвало също да имате образован измервателен апарат, който може да изпраща показания на всеки половин час, с цел да орис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР