Внучката на Тодор Колев заживя с англичанин. 25-годишната Теодора Кулева

...
Внучката на Тодор Колев заживя с англичанин. 25-годишната Теодора Кулева
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев залюби англичанин, любимият на актрисата е неин колега

Внучката на Тодор Колев заживя с англичанин. 25-годишната Теодора Кулева сви любовно гнездо с млад мъж на име Джоузеф Гууди, с който се познава от няколко месеца. Говори се, че двойката към този момент мисли за женитба, научи HotArena.

Прочулата се като доктор Войнова от „ Откраднат живот ” актриса срещнала новия си обичан през лятото, настояват нейни близки. Любовта сред младите пламнала от пръв взор, без да признава държавни граници и дистанции. Цяло лято Теодора мъкнала новото си гадже из обичаните на родните бохеми места в България. Когато времето застудяло, а плажовете се опразнили, двамата решили да заживеят дружно, защото така и така съвсем не се разделяли. На младата Теодора не ѝ трябвало доста увещание, с цел да тръгне за Лондон при Джоузеф, защото така и така възнамерявала да отпътува за Острова, където да се опита да гради международна кариера.

Както „ Уикенд ” първи писа, тя емигрира в средата на ноември и за броените дни си намерила има персонален сътрудник, ходила на няколко прослушвания за филми и си направила специфични фотосесии за новите функции, които се надява да получи. Освен с кариерното развиване обаче времето ѝ от заран до вечер било запълнено и с обич. Двамата с Джоузеф са толкоз влюбени, че решили да обявяват връзката си пред целия свят, като сложат една и съща профилна фотография на страниците си в обществените мрежи. На нея се вижда по какъв начин се целуват. Фотосът е изгрял в интернет на 17 ноември – тъкмо по времето, когато Теодора дефинитивно се реалокира от София в Лондон.

Десетина дни по-рано Джоузеф взима куче, за което сега двамата се грижат в общия си дом на Острова. Приятелите им се майтапят, че с домашния любим упражняват за бебе. Истината обаче е, че няма никаква връзка сред животното и възможните планове на двойката да сътвори поколение. Просто Джоузеф е почитател на четириногите. Доскоро е имал друго куче, чиято орис най-малко за момента не е ясна. Новият любим евентуално е взет, с цел да замести остарелия.

Малко откакто се среща с Джоузеф, Теодора афишира за новата си връзка в свое изявление. Споделя, че е артист, само че избира да резервира името му в загадка. Съдейки от фотосите му, очевидно Джоузеф се занимава и с музика, защото постоянно театралничи с китара в ръка. Другото, което фотосите издават, е че не страда от непотребни предубеждения и обича шумните и луди купони. Предишният другар на актрисата бе лекарят Ервин Иванов, с който стигнаха до годеж, само че не и до женитба.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР