Лечебният канабис замества земеделските култури за фермерите, изпитващи недостиг на

...
Лечебният канабис замества земеделските култури за фермерите, изпитващи недостиг на
Коментари Харесай

Производството на медицински канабис в Австралия замества традиционната продукция

Лечебният канабис замества земеделските култури за фермерите, изпитващи дефицит на средства в Австралия. Разрастващата се промишленост може да предложи облекчение на локалните предприятия. MedTEC Pharma са една от фирмите пионери в тази сфера. Те са основали и една от най-големите ферми за растението в страната. Собственикът на високотехнологичната организация, Брад Галард, е бил производител на цитрусови плодове единствено до преди 6 месеца. Сега той има опция да основава артикул, употребяващ се за лекуване на всевъзможни болести. Галард употребява специфични съставки, които подхранват почвата и отстраняват евентуалните лечебни заведения.
Беше дълго пътешестване, с цел да стигнем до този миг, само че в този момент е вълнуващо. Сваляме продукта в чистите пространства, където го приготвяме да бъде опакован, с цел да се изпрати към аптеките.
Брад Галард, ръководещ шеф на MedTEC Pharma

В района има единствено три хектара канабис за медицински цели, само че проектът е да се усилят до 10 идната година. Производителите би трябвало да могат да отговорят на възходящото търсене. Тази нова опция обезпечава и повече работни места. Въпреки че Австралия има най-бързо развиващия се пазар на канабис за медицински цели в света, към 80 % от употребяваното количество артикул в страната се внася.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР