Вложих цялата си енергия и сърце в тази кампания. Видяхме

...
Вложих цялата си енергия и сърце в тази кампания. Видяхме
Коментари Харесай

Мая Манолова: Няма да правя партия

Вложих цялата си сила и сърце в тази акция. Видяхме страха в очите на властта и мога да кажа, че ни победиха с доста малко. Става дума за разлика от порядъка на към 3 %. Това показа в утринния блок на bTV Мая Манолова след вота за избор на кмет на София.

" Най-големият камшик на тези избори беше купеният избор. Да не приказваме, че протоколите в затворен плик би трябвало да се показват в Общинската изборна комисия, само че в ''Арена Армеец'' бяха отваряни и пренаписвани и дописвани. Освен това в цяла Европа при приемането на протоколите се позволяват наблюдаващи, а тук бяха изолирани някъде горе… от какво се плашат? Не може такива безобразия и такова безнаказано пазаруване на гласове да остане без последици. Ще внесем тъжба и ще желаяме анулиране на изборите в София'', изясни още Манолова.

" Държава, която може да си разреши да има липса на 100 000 гласоподаватели сред първи и втори тур, празни протоколи и да разреши да изтекат данните на пет милиона консуматори на Национална агенция за приходите, няма по какъв начин да създаде почтени избори. Такива неща демотивират хората, тъй като става въпрос за достолепието на българина, за доверието в изборите'', добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР