Виждам във Възраждане новата „Атака“ – по-смислено построена, по-нехаризматично създадена.

...
Виждам във Възраждане новата „Атака“ – по-смислено построена, по-нехаризматично създадена.
Коментари Харесай

Андрей Райчев: При Възраждане съвсем ясно се вижда фашисткият елемент

" Виждам във " Възраждане " новата „ Атака “ – по-смислено издигната, по-нехаризматично основана. При " Възраждане " го няма този „ хайл “, само че напълно ясно се вижда фашисткият детайл, да го кажем по-пряко. Въпросът е до каква степен могат да порастват ".

Това съобщи социологът Андрей Райчев в изявление по TV1, представен в offnews.bg. Той бе посетител в предаването " Демокрацията " с водещ Петър Волгин.

" Нито една от другите партии не употребява коза Коронавирус. " Възраждане " са първите, които вършат тази гнусота и по този начин скапват един значим за България политически консенсус за опазване на нормалност. Щурмувайки по този метод Народното събрание – неинтелигентно и нападателно, те нарушават значимо табу. От една страна, ще завоюват, само че от друга, губят в стратегически проект. Един общественик не прави по този начин – не скапва страната си. "

Според Райчев този тип наличие форсира събирането на гласове, само че антиевропейската и антинатовската изразителност слага граница на евентуалните им гласоподаватели.

" Нормалните хора не крещят. Те схващат, че има проблем и би трябвало да се оправим с него. Заключени сме в отвратителна алтернатива - да избираме сред две извънредно незадоволителни позиции. От една страна ни се споделя, че краят на света е настъпил и „ Всички ще умрем “, а от другата ни приказват за конспирации, чипиране от Бил Гейтс - нелепости на търкалета. Втората позиция е същият този боязън с противоположен знак, минал в експанзия. Войната е тежка, тъй като хапят и от двете страни. "

Андрей Райчев счита, че последователите на имунизациите вършат голяма неточност, като наскърбяват своите съперници, че са глупави.

" Българите нямат средновековна реакция към имунизациите, както ги укоряват. Те просто споделят: „ Вие ни лъгахте дълго и в този момент отново ни лъжете “. Българинът прелестно знае, че имунизацията е хубаво нещо, само че като си го излъгал за локдауна, за маските и всички затваряници, следващата мярка му наподобява като поредна неистина. "

По думите на социолога СЗО са осъзнали " закононарушението и безобразието ", което са направили от лекарска позиция.

" Вредата от дейностите им беше доста по-голяма от изгодата. Икономиката страда, туризмът отиде, авиацията също. Сега ни следва най-важният договор - бъдещето не може да бъде нищо с изключение на предходната ни нормалност. Ако проспим това, жална ни майка. Не можем в нормалността да впишем маските. Направим ли го, по-добре було ", сподели още Андрей Райчев.

Цялото изявление с Андрей Райчев можете да изгледате във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР