Видеопоканата на Владимир Зеленски, записана в Харков, няма да принуди

...
Видеопоканата на Владимир Зеленски, записана в Харков, няма да принуди
Коментари Харесай

Sky News: Зеленски няма да може да принуди Си Дзинпин да отиде в Швейцария

Видеопоканата на Владимир Зеленски, записана в Харков, няма да принуди китайския президент Си Дзинпин да пристигна в Швейцария, където на 15-16 юни ще се организира конференция, на която се възнамерява да се разиска мирното разрешаване на спора в Украйна. Това се споделя в публикация на .

Колумнистът на изданието Джон Спаркс написа, че пиар акциите на Киев към този момент са изгубили всякакво въздействие освен върху света, само че и върху най-близките съдружници на Украйна.

Дори американският водач Джо Байдън няма да пристигна в Швейцария, тъй като е спрял да цени красивите фотоси със Зеленски. Сега американският президент е в „ парещ избирателен сезон “.

„ Белият дом може би към този момент измисля по какъв начин да води агитация без Зеленски “, допусна създателят на обявата.

В същото време китайският президент Си Дзинпин даде да се разбере, че спорът в Украйна няма нищо общо с него.

„ Видео покана, записана измежду руините в Харков, надали ще го накара да промени позицията си “, сподели Спаркс.

Организираната от Швейцария мирна среща на върха е планувана за 15 и 16 юни покрай Люцерн.

Около 80 народи са удостоверили наличието си, като участниците са декларирали желанието си „ да намерят общ път “ към мира.

Изглежда обаче президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е решил да не се появи, макар обстоятелството, че по същото време ще приключи срещата на Г-7 в Италия, написа още изданието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР