Веселин Маринов унижи гаджето си Веселина Пеева директно в ефир

...
Веселин Маринов унижи гаджето си Веселина Пеева директно в ефир
Коментари Харесай

Преди минути директно в ефир! Веско Маринов унижи новото си гадже Веселина пред цяла България!

Веселин Маринов унижи гаджето си Веселина Пеева непосредствено в ефир пред цяла България и без да му мигне окото. Дори в действителност беше ухилен от сътворената от него подигравка, видя HotArena.

Певецът беше поканен като посетител в предаването „ Събуди се “ по Нова телевизия. Водещата Лора Крумова се опита да го предразположи за опише за любовта си към  русокоската от Добрич като му сподели, че знае че тя е била на концерта му в НДК.

Маринов обаче стартира да рамене общи фрази от рода на, че в никакъв случай не приказва за персоналния си живот. Да, бил доста влюбен и благополучен. И разкри какъв брой време горе долу счита да търпи Веселина. Точно една година. Толкова се надавал  връзката им да издържи най-малко до идващия концерт по същото време в НДК през 2018 година

Нито един път трубадурът не сподели името на гаджето си и бягаше от тази тематика. Видимо си личеше, че не желае да приказва за някогашната сервитьорка. Зрителите останаха с усещане, че той се срами от нея. Когато човек е същински влюбен той освен бе крие любовта си, а я демонстрира на всички места. Което очевидно не важи за шлагерния реализатор.

Така Веселина Пеева беше унижена пред очите на милиони хора.

Единствено HotArena разполага с неповторими фотоси от тайната секс квартира на горещата двойка! Очаквайте още извънредни разкрития за които ще приказва цяла България. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР