Великобритания и САЩ продължават да регистрират рекорден недостиг на шофьори

...
Великобритания и САЩ продължават да регистрират рекорден недостиг на шофьори
Коментари Харесай

Кой ще върти геврека в световната шофьорска криза

Англия и Съединени американски щати не престават да записват рекорден дефицит на водачи на тирове, които да транспортират гориво и хранителни артикули. В този брой на “Прас-прес ” взехме решение да ви представим 10 българи, които биха имали сполучлива кариера на тираджии в Обединеното кралство или Съединените щати.

Слави Трифонов.  Много преференциален вид и за британците, и за американците - наемат един човек, а получават водачи за два тира. Единият ще го кара Трифонов, а другият, зад него, ще го кара защитата му.

Освен това, Слави няма да излезе от зоната си на комфорт - има седалки за тираджии, по-удобни и от дивана му.

Христо Иванов.  Идеален за доставки на бензин. Само че той ще доставя бензина не с тир, а с лодка. Ще дебаркира на пристанището в Саутхемптън и ще доставя почти същите тонове гориво, които би доставил и с тир. Просто Ивайло Мирчев няма да е в лодката.  

Сотир Цацаров.  Тука всичко е ясно - индивидът е роден с името си за камионджия, т.е. Цацаров би трябвало да е “со тир ”. Бившият основен прокурор може да тръгне с претъпкан тир за Англия или Съединени американски щати още от България. Разбира се, тирът няма да е претъпкан с бензин или с хранителни артикули, а с всички потулени данни за закононарушения на ръководещите в неговия мандат. В последна сметка, тия папки няма какво да натрупат прахуляк в прокуратурата, добре е да бъдат изнесени от България - без това и Гешев няма да ги употребява.

Бойко Борисов.  Последните години работи най-вече като водач и има насъбран стабилен опит зад кормилото. Тия, които ще го наемат обаче, би трябвало да имат поради, че Бойко Борисов върви в комплект с още няколко души. Той ще е лидерът на тира, само че до него наложително би трябвало да стои и един водач от НСО, който да бутне кормилото, в случай че Бойко кривне от пътя. Севделина Арнаудова също ще е в тира - тя ще е залепена за стъклото и ще работи като видеорегистратор. В тира ще е и проф. Анастас Герджиков, който ще е закачен на предното огледало и ще кима като кученце. В кабината откъм гърба ще са Асен Балтов и Костадин Ангелов - те ще работят като аптечка. Но и като подмазвачи - през 5 минути ще споделят: “Шефе, твоят асфалт и автомагистрали са по-хубави ”.

Николай Хаджигенов.  На индивида не му се работи като камионджия - но, айде, от него да мине - ще се прежали.

Веселин Марешки.  Тираджията Марешки ще предлага двойна услуга на английския пазар - едновременна доставка на на ниска цена бензин и на чисто нови дюзи.

Асен Блатечки.  Със сигурност той ще се оправи по-добре с превозването на бензин, в сравнение с с кино лентата “Бензин ”. Освен това, Асен Блатечки бил чут да споделя следното: “Да си камионджия е елементарно - въртиш кормилото, кривиш се на митничарите, дремеш в кабинката по границите и лъскаш бастуна на плаката на Драгана Миркович. Това е елементарно - хората, които се занимват с тази специалност, знаят. Познавам най-малко 20 индивида, които ще карат тир по-добре от най-професионалния камионджия. ”

Явор Бахаров.  Представяме си по какъв начин камионджията Бахаров доставя питателните артикули в магазина и всякога пита приемчика: “Ти мене уважаваш ли ме? ”

Тити Папазов . Папазов е съвършен за камионджия, заради една елементарна причина: той ще доставя всичко доста преди крайния срок, тъй като ще минава с мръсна газ през всички червени светофари. А в случай че го заловен в нарушаване, Тити постоянно може да умилостиви катаджията като се разреве. 

Малкия шафьор Фончо . Къде без шафьор номер едно?! Няма неточност, т’ва е тарикатчето, бе - дребния шафьор яша ве Фончо две.

 

Автор: Мирослав Милков,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР