Велико Търново. Специално за Деня на детето в Свищов днес

...
Велико Търново. Специално за Деня на детето в Свищов днес
Коментари Харесай

Свищов празнува Международния ден на детето

Велико Търново. Специално за Деня на детето в Свищов през днешния ден бяха проведени редица празненства и начинания, които се организираха при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, оповестяват от пресцентъра на Общината .

Още с началото на празничния ден всяко учебно заведение и детска градина провежда занимателни игри,викторини, атракции, детски песни и изненади за децата. В детските градини децата бяха облечени с костюми на приказни герои, а смешни клоуни раздаваха балони и забавляваха малчуганите.

Ръководството на Община Свищов също сервира своите поздрави към най-малките и ги зарадва с доста дарове, което способства в допълнение за празничната атмосфера.

По-късно през днешния ден, в Художествената изложба „ Николай Павлович “ се организира церемонията по награждаването на спечелилите, взели участие в Националния конкурс за детска рисунка „ Три звездички “, отдаден на трагично починалите през 2004 година в р. Лим Боряна, Женя и Светослава.
От 17:30 ч. в салона на ПБНЧ „ Еленка и Кирил Д.Аврамови-1856 “ ще бъде даден старт на благотворителния концерт „ Заедно за Митко “, в който ще вземат присъединяване ученици на Школата по изкуства към свищовското читалище, частните музикални и танцови школи в града, деца от образователните заведения и други Концертът ще се организира под мотото „ В Деня на детето да помогнем на най-малко едно дете! “, а всички поданици и посетители на града са добре пристигнали.
„ Честит празник на всички дребни и по-големи деца! “, споделят още от локалната администрация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР