Вчера обединението - Спаси София и коалицията с Продължаваме промяната

...
Вчера обединението - Спаси София и коалицията с Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Бонев: Постовете не са били водещи за нас, Васил Терзиев е с изключително голям управленски опит

Вчера обединяването - " Спаси София " и обединението с " Продължаваме промяната - Демократична България ", представи кандидатът си за кмет - предприемачът Васил Терзиев. Водач на листата за общинските съветници ще бъде Борис Бонев.

 

Той разяснява и това, че претендент на Българска социалистическа партия доктор Делян Георгиев е в екипа на Васил Терзиев. „ Той е страховит експерт и един от най-успешните районни кметове на София. Георгиев беше изключен от Българска социалистическа партия, тъй като се противопоставил на връщането на хартиената бюлетина.

 

За нас беше естествено всички сполучливи хора, с опит в администрацията, да бъдат част от този екип “, сподели Бонев.

 

Според него идващото ръководство на София ще бъде по-добро.

 

„ Искаме всичко да зависи от нас и да носим отговорност. Съжалявам, че за обикновени неща се постанова месеци да убеждаваме на едни незаинтересовани хора “, сподели Бонев.

 

Той уточни, че главната цел ще бъде да се покаже, че нещата, за които от " Спаси София " са се борили от години, са постижими.

 

Бонев допълни, че даже в съпротива гражданската самодейност е съумяла да извърши редица от задачите си, свързани с паркирането, градския превоз и други

 

" Това са неща, които всекидневно трансформират живота на хората. Отмяната на картите за една линия не беше неточност, а те бяха върнати по политически аргументи ", означи Бонев.

Той акцентира, че е значимо обединяването да има и болшинство в Столичния общински съвет.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР