Във връзка с постоянно задаваните въпроси относно резултатите от тестовете

...
Във връзка с постоянно задаваните въпроси относно резултатите от тестовете
Коментари Харесай

НС уточнява, че тестовете на Никола Минчев са направени в домашни условия

Във връзка с непрекъснато задаваните въпроси по отношение на резултатите от тестванията на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев от пресцентъра на Народно събрание излязоха със следната информация:

Тестовете на Никола Минчев са направени след домашно посещаване на лекуващия го доктор от болница " Лозенец ", който следи здравето на ръководителя на Народното събрание. Той е направил антигенен тест (с позитивен резултат), а по-късно и бърз PCR тест (с резултат до два часа), който също е бил позитивен. Тестовете са верифицирани в сертифицираната денонощна лаборатория на болница " Лозенец ", като са направени на 10.01.2022 година и са въведени съответно към РЗИ-София.

Като обществена персона, която се среща всекидневно с десетки и даже стотици хора, Никола Минчев се подлага на рутинни проби за COVID-19. Тестът му за понеделник е бил плануван за времето след приключването на съвещанието на КСНС . Г-н Минчев навреме е уведомил контактните си лица и обществото.

Припомняме, че депутатът от ГЕРБ и някогашен здравен министър Костадин Ангелов изрази подозрения към направените проби. Според него те са невалидни или са направени преди съвещанието на КСНС. Съмнения в коректността на ръководителя на Народно събрание показаха и от партия " Възраждане ".
 Минчев е имал подозрения за коронавирус преди КСНС, подозират от ГЕРБ
Минчев е имал подозрения за коронавирус преди КСНС, подозират от ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ зададе два въпроса

След съвещанието на КСНС, извършено на 10.01.2022 година, водещите политически фигури в страната, измежду които са премиера Кирил Петков и президента Румен Радев , са сложени под карантина.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР