Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Делян Добрев коментира думите на

...
Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Делян Добрев коментира думите на
Коментари Харесай

Делян Добрев: ГЕРБ-СДС няма да се коалира с БСП след изборите

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Делян Добрев разяснява думите на Асен Василев в ефира на NOVA. Тогава Василев споделя: " Не сме " изпрали " Борисов и Пеевски. Ние се изцапахме. От тях самите знам, че проектите им са Борисов да бъде пенсиониран като президент, а Пеевски да стане министър-председател ".
 
" Думите на Асен Василев бяха спешен пиар, тъй като на тях им се натрупаха доста проблеми напоследък. Хората съумяха да видят какво съставляват и да ги чуят в непринудена среда. Едно е да приказваш пред камерите, напълно друго е да обсъждаш кеш в партийната централа и какъв брой кеш ти би трябвало ", съобщи Делян Добрев.
 
" За какво тъкмо им е този кеш? Според мен се изгуби посоката. Въпросът е какво плащаш в една предизборна акция с кеш, тъй като даже да е инсталиран записът, те приказват, че им би трябвало кеш. В малкия екран с кеш не се заплаща нали? Тези платени участия са над 10 000 лева, по закон над тази сума кеш не можеш да платиш. Тоест въпросът е защо са им три милиона и половина кеш? Без значение кой го дава - дали е Бобоков или някой различен, съгласно мен не това е главното. А за какво им трябват пари в брой? ", попита Добрев и добави, че съгласно него в предизборна акция с пари в брой може единствено да се купуват гласове.
 
По думите му ГЕРБ-СДС няма да се коалира с Българска социалистическа партия след изборите. " Аз бих изключил и ПП-ДБ поради всичко, което се случва ", уточни той.
 
" Бих се молил на колене на Томислав Дончев да се заеме отново с еврофондовете, тъй като за тези 50 милиарда лева остават още три години и половина да ги усвоим. От тези пари сме употребявали 1 милиарда ", акцентира претендентът за народен представител и означи, че съгласно него най-подготвеният за поста министър председател на България е Бойко Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР