Във Великобритания гръмна голям скандал. В основата му е големият

...
Във Великобритания гръмна голям скандал. В основата му е големият
Коментари Харесай

ВИДЕО с принц Уилям предизвика голям скандал на Острова

Във Англия гръмна огромен скандал. В основата му е огромният внук на кралица Елизабет II - принц Уилям.

Появи се видео, в което той се кара с фотограф. Кадрите са снимани пред дома на херцозите на Кеймбридж в Анмер Хол в Сандрингам.

Заради скандалните фрагменти се наложи от двореца Кенсингтън да излязат с публична позиция.

Всичко се е случило до момента в който принц Уилям карал колело пред дома си. Виждайки фотографа той му прави забележка, че тормози фамилията му. От двореца са безапелационни, че това е нарушаване на персоналния живот на фамилията.

Освен това чиновниците на кралското семейство са поискали видеото да бъде отстранено от интернет пространството. Съобщава се, че кралските помощници работят за премахването на видеоклипа от всички онлайн платформи.

Видеото е снимано през януари 2021 година, само че се появи онлайн едвам тази седмица и незабавно стана известно.

Във видеото принц Уилям споделя на индивида зад камерата: „ Ти ни чакаше тук “.

Извън екрана Кейт Мидълтън също може да се чуе да споделя: „ Излязохме на разходка с колело с нашите деца, видяхме те в нашата къща “.

Тогава принц Уилям избухва в ядосан монолог:

„ Как смееш да се държиш по този начин? Виж какво правиш с нашите деца? Как смееш? Да се разхождаш тук и да търсиш нас и децата ни?

Ти си абсурден, непоносим си. Как смееш да се държиш по този начин? Вие сте доста наясно с това, което вършиме. Защо си тук? “.

Преди да тръгне, херцогът на Кеймбридж сподели на фотографа: „ Благодаря, че ни скапе деня... Мислех, че към този момент сте се научили “.

Във видеото индивидът, който е записал фрагментите, отхвърли да е направил непозволени дейности.
@royaldisclosure Get him William #paparazzi #princewilliam #confronting #duchessofcambridge #privacy #fyp #royalfamily #foryoupage ♬ original sound - Royal Disclosure

Трите деца на двойката, принц Джордж, осем, принцеса Шарлот, на седем и принц Луи, на четири, не се виждат във видеото, само че явно са участвали на случая, излиза наяве от реакцията на принца. Начинът, по който той реагира, се изяснява с горчивия опит, който фамилията му има. Като възпитаник той непрекъснато става очевидец по какъв начин папараците дебнат майка му принцеса Даяна. В последна сметка едно такова гонене приключва трагично - Даяна почина в автомобилна злополука, криейки се от кореспонденти.

Принц Уилям прекара години в рационализиране на връзките си с пресата. Той демонстрира дребен брой фотоси на децата си всяка година в символ на самопризнание за бъдещата им социална роля, само че упорства за цялостна конфиденциалност в това време.

Британските медии също не разгласяват фотоси или видеоклипове на кралското семейство, снимани в сходни неофициални обстановки.

Принц Уилям по-рано предупреждаваше за заплахите от обществените медии и нежеланието на техните водачи да се оправят с редица проблеми, засягащи потребителите.

„ Много съм угрижен, че по всички въпроси, с които се сблъскват – подправени вести, екстремизъм, поляризация, тирада на омразата, тролинг, психологично здраве, цялост на персоналния живот и тормоз – наподобява, че нашите софтуерни водачи изостават “, сподели той през 2018 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР