Ванга е известна в целия свят като велика предсказателка. Въпреки

...
Ванга е известна в целия свят като велика предсказателка. Въпреки
Коментари Харесай

Предсказанията на Ванга за 2020 година

Ванга е известна в целия свят като велика предсказателка. Въпреки обстоятелството, че тя умря през 1996 година, пророчествата й са към момента живи, тъй като тя даде доста препоръки за бъдещето на човечеството.

Относно 2020 година Ванга също разказала доста забавни неща. 2020 година, съгласно нея, би трябвало да бъде от съдбоносно значение за доста страни.

Това не е единствено началото на ново десетилетие. Това е началото на нов живот. Разбира се, някои неприятности ни чакат, тъй като това е високосна година, само че като цяло ясновидката приказва за идното време хубави неща.

Какво ще стане със света през 2020 година

Първото, на което обърнала внимание известната пророчица, когато говорела за 2020 година, били проблемите от естествен темперамент. Взаимоотношенията сред страните и нациите ще укрепнат от единствено себе си, когато хората усетят яростта и гнева на природата.

За страдание, Ванга не дала точна прогноза по отношение на измененията в тази посока, като споделила единствено, че светът ще бъде на кръстопът. Трябва да се направи избор, който ще промени историята един път вечно.

Предвид непрестанно възходящите проблеми с климата и замърсяването на околната среда, това мнение на пророчицата може да се смята за много рационално.

Още при започване на деветдесетте години на предишния век Ванга споделила, че до 2020 година човечеството ще разбере какво прави неправилно и за какво. Тази година всички би трябвало да разберем каква е била грешката ни.

Що се отнася до новите войни и довършването на старите, Ванга не дава съвсем никакви прогнози в тази посока. Тя единствено отбелязва, че спокойствието ще бъде невероятно без предпочитание от двете страни. Това ще е годината, когато хората първо би трябвало да завоюват вътрешната война със себе си, със своите страхове и предубеждения.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР