Неделя Щонова, която зрителите познават добре от здравните предавания на

...
Неделя Щонова, която зрителите познават добре от здравните предавания на
Коментари Харесай

Кралица на дансинга! Доктор Неделя Щонова спечели „Денсинг старс“

Неделя Щонова, която феновете познават добре от здравните излъчвания на БТВ, стана кралица на дансинга и завоюва „ Денсинг старс “.

Чаровната Неделя и нейният сътрудник Атанас Месечков победиха ненапълно изненадващо, тъй като не бяха определяни за любимци през сезона. В някои от кръговете те даже бяха на косъм от отпадане, само че в последна сметка се добраха до танцувалната купа.

Втора остана певицата Дара, а почетната тройка добави усмихнатата синоптичка Натали Трифонова.

До определене на спечелилия се стигна след оспорван тричасов край, в който останалите двойки извършиха по 3 танца, като последният от тях бе по желание на журито.

Победата на Неделя Щонова е почтена за хвалба, тъй като красивата докторка, въпреки и трансферирала 50, се показа по отличен метод от началото до края на един изтощаващ танцувален формат, какъвто е „ Денсинг старс “.

Разбира се, като множеството финали, и този бе посрещнат с разнопосочни мнения от феновете.

Едни са на мнение, че успеха на Щонова и Месечков е изцяло заслужена, до момента в който други са гневни на финалния резултат и дефинират класирането като „ цирк “ и „ подигравка “.

На страницата на Бтв във фейсбук могат да се прочетат мнения от много възмутени фенове:

„ И в този формат,нагласена работа!Дара е огромният победител “, „ Трябва да се дава път на младите и надарените, в тази ситуация на Дара и нейният сътрудник! Неделя и Атанас не заслужават тая победа!!! “, „ Що за оскърбление за фена беше това. Три месеца търпяхме това сладникаво и лигаво наличие, този измамлив облик, това психаделично хвърчене и отскачане и най-после дори и финала взеха “. 

Все отново не липсват и мнения на почитатели, които дефинират успеха на Неделя и Наско като „ заслужена “, а самата Щонова е наречена „ най-сърцатият участник “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР