Когато сте на път, може би ви се иска да

...
Когато сте на път, може би ви се иска да
Коментари Харесай

Забавни игри, които да опитате, докато пътувате с партньора, приятелите или семейството

Когато сте на път, може би ви се желае да имате набор от занимателни игри, които да играете с индивида, с който сте в колата. Пътуването е незабравимо прекарване, а какъв по-идеален метод да прекарате това време от това да играете нещо за развлечение и наслаждение? Ако се впуснете в занимателни игри по време на пътешестване, може да откриете страховит метод да извършите всички щастливи и да създадете незабравими прекарвания, без значение дали пътувате с сътрудник, другари или с цялото си семейство.

Сега ще ви предложим някои отлични хрумвания за занимателни игри, тъй че закопчайте коланите, тръгнете на път и се пригответе за развлечение, изпълнено с игри!

Игри за пътешестване с колегата

 Забавни игри, които да опитате, до момента в който пътувате с колегата, приятелите или фамилията Забавни игри, които да опитате, до момента в който пътувате с колегата, приятелите или фамилията, източник на фотография https://www.freepik.com/

Игра на филми

Проверете знанията си за филми, като се редувате да назовавате артисти или актриси от даден филм. Всеки участник е виновен за посочването на нов артист или актриса с име, което стартира с буквата на семейството на предходния артист или актриса. Пример: Ако последното упоменато име е „ Джони Деп “, идващият човек може да каже „ Дензъл Уошингтън “. Така ще прекарате дълго време в занимателни игри, няма да усетите дължината на пътуването, а и ще си припомните обичани филми и артисти, което може да даде концепция какво да гледате, когато се приберете у дома.

20 въпроса

Помислете за човек, място или нещо и оставете приятеля си да зададе до 20 въпроса с „ да “ или „ не “, с цел да разбере какво мислите. Той би трябвало да познае верния отговор в границите на 20 въпроса. Това е една от тези занимателни игри, които ви карат да мислите, да споделяте и да се смеете с налудничавите догатки на вашата половинка. Няма да сбъркате в случай че опитате тъкмо тази игра.

Лов на регистрационни табели

Следете за регистрационни номера от разнообразни страни или градове и се пробвайте да откриете колкото се може повече. Правете равносметка и вижте кой може да откри най-вече неповторими номера. Така даже ще сте по-внимателни на пътя, без да го усетите. Няма да спрете да се забавлявате с една от обичаните занимателни игри на постоянно пътуващите двойки. Ако сте на интернационален път, сигурно ще видите доста разнообразни регистрационни номера.

Какво предпочиташ

Задавайте си един на различен занимателни и провокиращи размисъл въпроси от вида „ Какво предпочиташ “, като да вземем за пример: „ Какво предпочиташ? Да имаш суперсила или способността да се телепортираш? “ Това е една от най-предпочитаните и занимателни игри за кола, които можете да играете по време на пътешестване и да се опознаете повече един различен. Това е изключително уместно за двойки, които са неотдавна дружно и занапред се опознават.

Играта „ Азбука “

Изберете категория – да вземем за пример животни, храни, градове и се редувайте да назовавате предмети от тази категория в азбучен ред. Хората би трябвало да споделят нещо, което стартира със идната. Ще видите какъв брой мъчно може да бъде с избрани букви, само че заниманието е обезпечено.

Караоке борба

Една от обичаните занимателни игри, които можете да играете по време на дълго пътешестване с кола, е караоке. Създайте плейлист с обичаните си песни и се редувайте да пеете текста, до момента в който другият човек чаша да сбъркате. Тази игра сигурно ще ви донесе доста смях и развлечение по време на пътуването. Може да изберете залог и изгубилия да извърши едно предпочитание на своята половинка.

Името на тази ария

Изтананикайте или изсвирете мелодия и предизвикайте гаджето си да познае името на песента. Можете да зададете ограничаване във времето, с цел да извършите играта сложна, и да отчитате кой е съумял да познае най-вече песни вярно. Това е една от най- желаните занимателни игри за меломаните, които не могат без обичаната си музика.

Истина или предизвикателство

Опознайте се по-добре един различен, като играете класическа игра на „ Истина или предизвикателство “. Редувайте се да си задавате въпроси или да измисляте провокации, които са занимателни и вълнуващи, само че въпреки всичко в границите на комфортното. Все отново пътувате в кола и не може всичко да бъде изпълнено. Важно е обаче да се насладите на една от най-известните занимателни игри.

Игри, които да играете с приятелите си по време на пътешестване

 занимателни игри Забавни игри, които да опитате, до момента в който пътувате с колегата, приятелите или фамилията

Бинго за пътешестване

Създайте персонализирани карти за бинго с детайли, свързани с вашето пътешестване, като крави, вятърни мелници или характерни пътни знаци. Следете за тези детайли по време на пътуването и първият, който ги открие, печели. Така ще държите вниманието си, а и никой от компанията няма да си разреши да спи. Разбира се, значимо е водачът тук да не играе, с цел да не се разсейва.

Никога не съм имал

Това е занимателна игра за пътешестване, която ще направи возенето ви по-забавно. Редувайте се да споделяте нещо, което в никакъв случай не сте правили, и всеки от групата, който го е правил, би трябвало да отпие глътка вода или да се осмели да направи нещо. Тази игра може да разкрие някои забавни и измежду приятелите.

Игра на филми

Разигравайте думи, изречения или заглавия на филми, без да говорите, и накарайте приятелите си да отгатнат какво се пробвате да предадете. Това е една от най-приятните и занимателни игри, които постоянно носят доста смях и развлечение в колата.

Две истини и една неистина

Това е класическа игра за пътешестване, с цел да се опознаете повече един различен. Всеки човек се редува да споделя три изказвания за себе си, две от които са истина и едно е неистина. Останалите играчи би трябвало да отгатнат кое изказване е лъжата. Ако търсите занимателни игри, до момента в който пътешестване, това е добър вид.

Назовете тази звезда

Редувайте се да давате улики за прочут човек, като да вземем за пример неговата специалност, възраст или филми, в които е взел участие, а останалите играчи би трябвало да познаят кой е той. Първият човек, който познае вярно, получава точка.

Лов на вещици

Създайте лист с предмети, които всеки човек би трябвало да откри по време на пътуването, да вземем за пример картичка, шишарка или избран тип закуска. Печели този, който пръв открие всички предмети от листата си. Това е една oт тези занимателни игри, които са свързани с чести прекъсвания, с цел да може да осъществите концепцията си.

Истина или пестник

Тази игра е много сходна на „ Истината или се осмеляваш “, само че вместо да се осмелява, индивидът би трябвало да получи пестник, в случай че не желае да отговори на даден въпрос. Тази игра може да стане дива, тъй че се уверете, че всички се усещат удобно с равнището на активност. Отново, уверете се, че няма да разсейвате водача.

Мафия

Това е известна обществена игра, в която участниците одобряват самоличността на „ мафията “ или на „ жителите на града “, като задачата е да отстраняват мафията, преди тя да успее да управлява града. Тя може да бъде пригодена да се играе в рейс посредством тестета карти или посредством записване на позициите на лист хартия. Ако търсите занимателни игри, то това ще е добър вид, в случай че сте огромна компания.

Игри, които да играете по време на пътешестване със фамилията си

 занимателни игри Забавни игри, които да опитате, до момента в който пътувате с колегата, приятелите или фамилията

Аз разузнавам

Редувайте се да шпионирате нещо в колата или на открито и да давате улики на останалите, с цел да отгатнат какво е то. Тази игра е чудесна за по-малките деца и може да се приспособява, с цел да се концентрира върху цветовете или формите.

20 въпроса „ Да или не “

Това е друга класическа игра, която е идеална за фамилно пътешестване. Помислете си за човек, място или нещо и оставете фамилията си да зададе до 20 въпроса с „ да “ или „ не “, с цел да схванат какво мислите.

Познайте фразата

Ако фамилията ви обича да гледа филми или телевизионни излъчвания, тази игра може да се трансформира в шлагер! Играта е лесна за осъществяване – редувайте се да казвате известни цитати от филм или телевизионно предаване и първият човек, който познае вярно фразата, печели.

Камък, ножица, хартия

Списъкът с обичаните занимателни игри за пътешестване не може да бъде цялостен, в случай че не споменем известната игра „ Камък, ножица, хартия “. Тази игра изисква трима души, които би трябвало да употребяват ръцете си, с цел да образуват форма на хартия, ножица или камък.

Разказване на истории

Разказвайте история на смени, като всеки прибавя по едно-две фрази, с цел да продължи сюжета. Тази игра може да стане изобретателна и шантава и е превъзходен метод да прекарате известно време с обичаните си хора.

Посочете имената на филмите

Това е идеалната игра за феновете на филми – редувайте се да назовавате случайни букви и всеки би трябвало да назове филм, който стартира с тази писмен знак. Този, на който отнеме повече от 5 секунди да назове кино лентата, губи. Това е от тези занимателни игри, които могат доста да разнообразят пътуването ви.

Най-вероятно е да

Кой схваща по-добре мощните страни и странностите си от едно семейство? Тази игра ще донесе доста смях и мемоари за забавление. Редувайте се да задавате случайни въпроси, които стартират с „ Най-вероятно “, и всеки би трябвало да изкрещи името на индивида, който съгласно него дава отговор на изказванието. Например можете да попитате: „ Кой е най-вероятно да закъснее за среща? “. Но не забравяйте да задавате леки въпроси и да не бързате.

Заключение

Играта на занимателни игри по време на пътешестване е най-хубавият метод да създадете скъпи мемоари. Често то е уморително за индивида, който кара колата, тъй че можете да го накарате и той да се наслаждения на пътуването, като му предложите игра по време на пътешестване, само че още веднъж повтаряме, без да го разсейвате прекомерно, тъй като сигурността е на първо място.

Има многочислени занимателни игри, от които можете да избирате и които ще са подобаващи за вашето пътешестване по пътя. От типичен игри като „ 20 въпроса “ и „ Игра на филми “ до по-нови игри като „ Лов на регистрационни номера “ и „ Истина или пестник “ – в този лист има за всекиго по нещо.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР