Мат Фревола отпадна от битката си с Франк Камачо, която

...
Мат Фревола отпадна от битката си с Франк Камачо, която
Коментари Харесай

Нов случай на COVID-19 провали битка в UFC

Мат Фревола отпадна от борбата си с Франк Камачо, която беше част от бойната карта на UFC on ESPN: Блейдс против Волков. Двамата трябваше да се бият в лека категория, само че човек от щаба на Фревола е дал позитивна проба за COVID-19 и организацията са решили да го извадят от събитието. Мат не е удовлетворен от това, само че няма какво да направи. 30-годишния американец е с връх 8-1-1 в ММА и се намира в серия от 2 следващи победи.

За благополучие събитието няма да остане с 1 борба по-малко, тъй като UFC откриха заместител на Фревола. Джъстин Джейнс е приел борбата с малко предупреждение и този уикенд ще мери сили с Камачо. Ето какво показа Фревола в обществените мрежи, откакто отпадна два дни преди събитието:

" UFC взеха решение да ме извадят от събитието този уикенд, тъй като един от хората от моя щаб е с позитивна проба за COVID-19. Направихме всичко допустимо, с цел да има борба. Направиха ми два теста, които бяха негативни, само че все пак от UFC не желаеха да рискуват. Нямам неприятни усеща към моя другар и брат, тъй като той доста ме поддържаше.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Matt Frevola (@steamrollafrevola_mma) на Юни 18, 2020 в 7:03 PDT

В момента е на 100% здрав и се усеща добре, тъй че би трябвало да е безсимптомно. Това е откачена обстановка и всичко се случва с причина. Теглото ми наред и съм квалифициран. Бях доста разчувствуван за този дуел с Франк и му споделих, че в случай че му намерят нов конкурент за събота, то аз ще крещя за него. Ако не, то аз съм подготвен да приема отново този дуел допустимо най-скоро или когато пожелае. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР