Моделът Валерия от Дупница напусна Ергенът“ само седмица преди финала

...
Моделът Валерия от Дупница напусна Ергенът“ само седмица преди финала
Коментари Харесай

Обрат преди финала! Ергенът изгони Валерия с думите: „Стъписан съм. Не знам какво да мисля…“

Моделът Валерия от Дупница напусна „ Ергенът “ единствено седмица преди финала на риалитито. До изгонването й се стигна след един епизод, в който се случи внезапна смяна в връзките сред нея и Алек.

А повода бе в дистанцираността, която Валерия показва към ергена в последния коктейл за сезона.

На първата им среща за вечерта Алек усети хладността й непосредствено я попита за какво му се коства, че е леко отдръпната. Валерия се оправда с някакво измислено предписание, само че Алек към този момент бе усетил смяната в държанието й и я дефинира като „ супер стегната “.

Последва самопризнание на Алек, че Валерия май не е от хората, които обичат да приказват, само че тук тя го поряза с думите: „ Не. Говоря си. Много дори “.

„ А пред мен за какво не приказваш толкоз? “, недоумяваше ергенът.

Момичето, което два месеца се държеше много свободно пред камерите и имаше много горещи подиуми с ергана внезапно реши, че не може да демонстрира възприятията и страстите си в народен ефир и това я стресира.

„ Знаех къде отивам, знаех, че ще има камери, че ще има доста хора, само че не знаех, че организмът ми няма да усеща ок в тази обстановка “, присети се Валерия в самия завършек на риалитито. 

Стигна се до невиждан втори персонален диалог по време на един коктейл, в който очевидно се усети разривът посред им.

„ До момента не съм имал по-трудна среща “, призна й Алек. На собствен ред Валерия му съобщи, че не е човек, който разкрива и приказва за страстите си.

Това ядоса ергенът, който на висок звук й съобщи: „ Кажи ми, в случай че искаш да те пусна. Ако ти е неловко тук “.

„ Искаш ли да те освободя от целия този стрес, който ти тежи тук? “, попита я със заплашителна нотка Алек. „ Не. Аз съм пристигнала тук и ще се боря до последно “, отвърна му Валерия.

Поведението й много обърка ергена, който съобщи, че е стъписан. „ Не знам какво да мисля, не знам какво да усещам “, разкри той и показа, че е изумен, че това му се случва навръх последния коктейл.

Охладняването на връзките му с Валерия предопредели церемонията на розата и за моделката не остана цвете.

На разлъка тя сподели на Алек нещо, което може би подсказа странното й държане довечера: „ Трябваше да оправя първо предишното ми преди да мисля за бъдещето “. 

„ Аз мисля, че първо трябваше да помислиш за общото ни бъдеще преди да помислиш за твоето минало “, скастри я Алек. „ Съжалявам, в случай че съм те объркал “, добави той.

Все отново Валерия разкри, че е доста разочарована, че си потегля и изпуска мъж като Алек.

„ Имам още върху какво да поработя. Вярвам, че някой ден ще се случи и на мен тази любов… “, показа за край дупничанката.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР