Валери Симеонов е „бушона“ на скандалите в държавата най-малкото, защото

...
Валери Симеонов е „бушона“ на скандалите в държавата най-малкото, защото
Коментари Харесай

Велислава Кръстева: Валери Симеонов е „бушона“ на скандалите

Валери Симеонов е „ бушона “ на свадите в страната най-малкото, тъй като е незапознат - един вицепремиер няма алтернатива за персонално мнение. Това сподели националният представител от ПГ на Движение за права и свободи Велислава Кръстева в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия.

На въпрос дали „ Обединени патриоти “ са най-голямата неточност на това ръководство, тя съобщи, че отговорността е на този, който е овластил националистите. „ Що се отнася до формулата на властта, още веднъж е на този, който овласти националистите, на този който одобри формулата, посредством която се опита да си подсигурява непоклатимост на ръководството за сметка на стабилността в страната “, сподели Кръстева.

По думите й всеки ден стават безподобни кавги. Според нея обществото от ден на ден губи сетивността си за това кой от кой е по-големият скандал. Попитана за какво Валери Симеонов е „ бушона “ на свадите, тя отговори, че това е по този начин, тъй като е незапознат. „ Което човек самичък може да си направи, никой не може да му го стори. Както виждаме, този вицепремиер има много съществени проблеми в усвояването на властта. Некомпетентност във връзка с разбирането на функционалностите, които има един вицепремиер. Вицепремиер, който върви да мери звука на заведенията по морето - това е смешно “, разяснява депутатът от Движение за права и свободи. „ В същото време с самоувереност да обещае да махне класа прослужено време, което би понижило приходите на стотици хиляди българи, да провокира следващия скандал “, разяснява Кръстева и добави, че по-късно е излязъл пред камерите и е обяснил, че в действителност е изразил персонално мнение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР