ВМРО предлага военно обучение за всички мъже под 50 години,

...
ВМРО предлага военно обучение за всички мъже под 50 години,
Коментари Харесай

ВМРО иска военно обучение за министри, депутати и кметове

Вътрешна македонска революционна организация предлага военно образование за всички мъже под 50 години, които не са ходили в казармата, в това число министри, депутати и кметове .

Според заместник-председателят на партията Красимир Богданов българските мъже би трябвало да преминат през начална военна подготовка.

Той смята, че всички, които са на виновни позиции, като кметове, общински съветници, депутати, регионални шефове, министри и зам.-министри, да минат форма на образование, която да ги приготвя за обстановки, свързани с бедствия и повреди.

От Вътрешна македонска революционна организация са безапелационни, не България би трябвало да поддържа лични добре въоръжени и готови сили, без значение в какви съюзи и организации членува. Те акцентират, че най-пълноценно тази политика е била провеждана от военния министър Красимир Каракачанов, който е ремонтирал остарялата руска техника с в същото време е сключил контракти за придобиване на ново въоръжение с мисъл това, което е допустимо, да се създава в българските военни фабрики.
 Вътрешна македонска революционна организация желае връщането на наложителната казарма
Вътрешна македонска революционна организация желае връщането на наложителната казарма

Заради внезапното утежняване на параметрите за сигурност в цяла Европа

" Възстановено беше закритото Висше военновъздушно учебно заведение " Георги Бенковски " в Долна Митрополия. Организира се огромна акция на Министерството на защитата " Бъди боец " за предизвикателство интереса на младежите към армията. Увеличени бяха заплатите и доста усъвършенствани битовите условия на военнослужещите ", напомнят воеводите и допълват, че по тяхно гледище Министерството на образованието е въвело начална военна подготовка в учебните заведения.

Живеем в раздорен район и усилването на въоръжените сили би трябвало да е непрекъсната, а не конюнктурна задача, която няма общо със сегашната геополитическа обстановка, упорстват от Вътрешна македонска революционна организация. Според тях би трябвало да се вкара военно образование за всички мъже под 50 година, които не са служили.

За да се даде образец, включително би трябвало да влязат и министрите, депутатите и кметовете.

Припомняме, тематиката още веднъж стана настояща през последните дни, след като президентът Румен Радев съобщи, че би трябвало да се обезпечи

В отговор председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски упрекна президента в опит да насажда страхове и напрежение в обществото и отсече, че
 Запрянов: Обсъжда се връщане на наборната работа, само че няма политическо решение
Запрянов: Обсъжда се връщане на наборната работа, само че няма политическо решение

Готов новия обществен пакет, който се чака да има повече претенденти за военнослужещи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР