Сладолед с вкус на препечен хляб, бонбони от облепиха, шоколад

...
Сладолед с вкус на препечен хляб, бонбони от облепиха, шоколад
Коментари Харесай

Сладолед с вкус на препечен хляб и шоколад с магданоз - хитът на 2024 г.

Сладолед с усет на изгорял самун, бонбони от облепиха, шоколад с магданоз, трюфели с хрян, пралини от цвекло или такива с анасон или бира, шоколадови статуетки " Оскар " са единствено част от изненадите тази година на най-големият фестивал на шоколада, който се организира в Букурещ, предава Българска национална телевизия.

Третото издание на сладкото събитие под надпис “Chocolate Saga ” сплотява 30 производители на шоколад от Румъния, 5 интернационалните производители от Полша, Молдова и България и над 30 компании от сродни сфери. То се организира в концертната и конферентна зала “Сала Палатулуй ” в румънската столица, където тъкмо преди година артистът Джон Малкович дирижира концерт на Румънския юношески оркестър по време на фотосите на кино лентата “Жълтата вратовръзка ”.

Шоколадовите близалки са по 10 леи (4 лв), шоколадовите дражета с ядки костват сред 25 и 35 леи (10-14 лева.), има и шоколадови фигурки за 49 леи (19,6 лева.). Шоколадите с персонализирани послания са 15 леи (6 лева.), подаръчните кутии с бонбони варират от 35 до 197 леи (14-78 лева.).

Дълга опашка от гладни и любопитни гости се вие и на прилежащия щанд, където се оферират пралини, които намаляват кръвната захар. Здравословното лакомство съдържа цикория и овесени ядки, само че и инулин, естествена съставна част от цикория. Доктор прави проучвания на място - преди и след консумация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР