Валентина Наумова започва да работи като вариететна танцьорка през 1982

...
Валентина Наумова започва да работи като вариететна танцьорка през 1982
Коментари Харесай

Стриптийзьорката Мис Валентини: Танцувах без дрехи пред Карамански и Жоро Илиев! Фатик ме позлати

Валентина Наумова стартира да работи като вариететна танцьорка през 1982 година. За първи път се съблича през 1990г., на сцената на ресторант „ Лебед “ в Панчарево. Тя поставя и началото на българския стриптийз, научи HotArena.

Първият й хонорар е 8 лв.. Тя танцува в мутренсите времена, като доста от заведенията, в които танцува са на мутри от СИК и ВИС. Признава, че е танцувала пред Васил и Георги Илиева, само че в никакъв случай не е получавала оферти за секс.

„ Тези хора желаеха да се забавляват, да гледат. Независимо какви бяха, не прекосяваха границата. Знаеха защо съм там и не са ми предложили секс. Но даже и да ми бяха предложили щях да откажа “.

Най-големият бакшиш, който е получавала Мис Валентини е от Фатик.

„ Филип Найденов-Фатик ми даде 500 марки, единствено тъй като неговите другари споделиха, че съм толкоз дебела, че ще ме гръмнат. Той им се опълчи и сподели, че по този начин би трябвало да наподобява една същинска жена. След танца ме предложения на неговата маса, даде ми 500 марки и сподели: „ Ето това е същинска жена “, и ме почерпи чаша вино, Не знам какъв е бил, само че постъпката му беше джентълменска, същински джентълмен “, спомня си Валентини.

Тя признава,.че се е събличала пред Иво Карамански, Димитър Христов - Малкия (сочен за дясна ръка на Златко Баретата). Танцувала е в неговата къща, до момента в който около нея са минавали алигатори.

В началото на кариерата си като танцьорка Валентини печели положителни пари от участията си, само че по-късно в бизнеса се включват рускини, които с изключение на танци изпълнявали и други стремежи и по този начин кариерата и залязва. За последно е танцувала преди към 10 години на прием на Министерство на вътрешните работи в Банкя, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР