МАМА НА ЧЕТИРИ ДЕЦА сподели защо е извела децата си

...
МАМА НА ЧЕТИРИ ДЕЦА сподели защо е извела децата си
Коментари Харесай

Изведох четирите си деца, на възраст от 12 до 17 години, от училище, за да живея в ПАЛАТКА – пакетираният обяд и домакинската работа изсмукваха душата ми

МАМА НА ЧЕТИРИ ДЕЦА показа за какво е извела децата си от учебно заведение и се отхвърли от метода на живот от 9 до 5, с цел да освободи фамилията си от мрежата.

Бивша учителка и самотна майка, Ашли, на 32 години, постоянно е изпитвала дълбока обич към „ Майката Земя “ – установявайки, че копнее да живее в едно с природата от ранна възраст.

След като се разведе с бащата на децата си и се почувства уплашена от всекидневието – в това число ръководство на ипотечни заплащания, домакинска работа, учебни действия и подготвяне на здравословна храна – тя най-сетне осъзна, че ще имаше задоволително.

Така че Ашли пусна къщата си на пазара и се реалокира в палатка за лятото с децата си Хелън, 17, Оливия, 15, Аделаида, 14, и Арабела, 12.

Скоро по-късно те откриха идеалното парче земя, с цел да си построят дом в северната част на селския Ню Йорк, Съединени американски щати – което майката назовава „ бърлогата на вещиците “.

От носене на вода от вада до потреблението на тоалетна за компостиране, животът на Ашли и де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР