В София започва 68-ият пореден протест с искания за оставка

...
В София започва 68-ият пореден протест с искания за оставка
Коментари Харесай

Контрапротести: Радев,оставка!

В София стартира 68-ият следващ митинг с претенции за оставка на държавното управление и на основния прокурор.
Малко след 19.30 ч. стачкуващи блокираха придвижването по бул. "Цар Освободител ", а камионът с озвучителната техника паркира напречно на пътното платно, съобщи БНР.
Свободен за придвижване остава бул. "Дондуков ". Очаква се и довечера уредниците на антиправителствените митинги да насочат посланията си от издигнатата на площад "Независимост " платформа.

Търговци са опънали маси на които продават атрибутите на митинга - флагове, свирки и вувузели. За продължителността на демонстрациите доказателство е отъпканата тревна повърхност пред фонтана на президентството, където постоянни протестиращи са си донесли надуваемо легло, дребен диван и стол.

Междувременно довечера към стотина души се събраха при пилоните на НДК на контрапротест против президента Румен Радев, който поддържа митинга с емблематичната имитация "Мутри, вън! ". Те събират подписка за импийчмънт на президента, като досега има към 700 подписа.

След като оповестиха за заплатен антиправителствният митинг, те потеглиха на шествие по бул. "Витоша ", носейки български флагове и плакати с надписи "Не желаеме революция ", "Радев - разединител на нацията ", и скандирайки "Радев е срам - оставка и затвор! ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР