Съобщено е, че Кейти Прайс ще се премести в каравана

...
Съобщено е, че Кейти Прайс ще се премести в каравана
Коментари Харесай

Кейти Прайс се „премества в каравана“, след като твърди, че не е „изгонена от Mucky Mansion“

Съобщено е, че Кейти Прайс ще се реалокира в каравана след изказвания за изгонването й от нейното „ Mucky Mansion “ за £1,3 милиона “.

Предишни отчети се появиха за уведомление за изпъждане, прикрепено към нейния парцел от 8000 квадратни фута в Хоршам на фона на финансовите проблеми на риалити звездата. Докато Прайс отхвърли тези изказвания, The Sun оповестява, че тя възнамерява да понижи размера си до по-скромна каравана.

Според източник: „ Кейти възнамерява да живее в статична каравана, откакто е била изгонена и към този момент е била Търси подобен. Идеята е да заживее с JJ в последна сметка, само че до момента в който търсят парцел чартърен, тя е оставена без избор - каравана в действителност е единствената й опция сега. "

По-рано тази година Прайс пропусна правосъдно съвещание, с цел да отиде на отмора с новия си другар, звездата от „ Женени от пръв взор “ Джей Джей Слейтър. 45-годишната риалити звезда беше оповестена в неплатежоспособност за повторно през март заради неплатена данъчна сметка, надвишаваща £750 000, съоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР