Зрителите на Fortune Hotel останаха изумени, тъй като забелязаха, че

...
Зрителите на Fortune Hotel останаха изумени, тъй като забелязаха, че
Коментари Харесай

Зрителите на Fortune Hotel на ITV бяха объркани, когато разпознаха състезател от риалити шоуто E4

Зрителите на Fortune Hotel останаха изумени, защото видяха, че един участник към този момент е взел участие в телевизионно риалити шоу.

ITV започва своето чисто ново шоу в понеделник вечер, водено от Стивън Манган, в което състезателите работят по двойки, с цел да намерят куфарчето, съдържащо £250 000. Те би трябвало да лъжат и мамят своите сътрудници, с цел да са сигурни, че те са тези, които напущат карибския хотел с парите. Само минути след първия епизод обаче почитателите не можеха да повярват, че към този момент познават една от звездите.

Приятели и бизнес сътрудници Клои и Луи бяха показани на феновете в понеделник вечер. Много почитатели показаха, че познават Луи към този момент с помощта на появяването му в шоуто на E4 The Underdog: Josh Must Win. Сериалът беше излъчен през март тази година и видя девет състезатели да имат вяра, че вземат участие в спортно риалити шоу. И въпреки всичко обратът беше, че четирима звезди скрито се пробваха да инсталират шоуто, с цел да създадат минимум евентуалната риалити звезда Джош победи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР