В Русия се разработва проект на президентски указ за ответни

...
В Русия се разработва проект на президентски указ за ответни
Коментари Харесай

Русия разработва визови мерки срещу неприятелските страни

В Русия се създава план на президентски декрет за ответни визови ограничения против " неприятелските " страни , съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от ТАСС.

" В момента се създава план на президентски декрет за ответни визови ограничения по отношение на неприятелските дейности на редица непознати страни ", сподели той на съвещание на комисията на партията " Единна Русия " за интернационално съдействие и поддръжка за сънародници в чужбина. " Този закон ще вкара редица ограничавания за влизане на територията на Русия . "

Според Лавров фокусът на вниманието на Москва е и създаването на комплекс от ограничения за отговор на " неприятелските дейности на Съединени американски щати и техните спътници " . " Те включват на първо място нелегитимни наказания, както и всички решения, които нарушават правата на съветски жители и юридически лица ", сподели министърът.

Лавров напомни, че на 15 март влязоха в действие промените във федералния закон " За ограниченията за влияние върху лица, забъркани в нарушавания на главните човешки права и свободи, права и свободи на жителите на Руската федерация ", направени от съветското Министерство на външните работи.. " Тези промени плануват опцията за използване на ограничаващи ограничения по отношение на всевъзможни непознати жители, както и лица без поданство. Преди това тези ограничения можеха да се ползват единствено за жители на Съединените американски щати ", сподели той.
 Лавров: Западът постоянно ще откри причина за наказания
Лавров: Западът постоянно ще откри причина за наказания

Той разяснява и държанието на балканските страни

Мерките се чака да обиден тези, които " вземат участие в осъществяването на закононарушения против съветски жители в чужбина, както и лица, които правят носнователно законово гонене на нашите хора и най-после, измежду тях са и тези, които вземат неразумни решения, които нарушават правата и законните ползи на жителите и организациите на Руската федерация ", акцентира Лавров.
 Русия е най-санкционираната страна в света
Русия е най-санкционираната страна в света

Тя задмина Иран по този индикатор

" Москва на процедура към момента не е почнала да дава отговор на глобите на Запада. " , шеф на отдела за икономическо съдействие на съветското външното министерство.

Русия предизвести Запада, че, който ще бъде бърз и ще се усети в най-чувствителните зони на Запад а, осведоми Агенция Ройтерс на 9 март.

Руската стопанска система е изправена пред най-тежката си рецесия от 1991 година, след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, откакто Западът наложи смазващи наказания върху съвсем цялата съветска финансова и корпоративна система. Санкциите бяха предизвикани от нахлуването на съветски войски в Украйна.

" Реакцията на Русия ще бъде бърза, добре премислена и сензитивна за тези, към които е ориентирана ", съобщи тогава Дмитрий Биричевски, шеф на отдела за икономическо съдействие на външното министерство.
 Дмитрий Медведев: Глупави, глупави наказания...
Дмитрий Медведев: Глупави, глупави наказания...

Те реализират противоположното - съветският народ се консолидира зад властта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР