В резултат на започната война срещу Украйна една от най-големите

...
В резултат на започната война срещу Украйна една от най-големите
Коментари Харесай

Турците изместиха американците в Русия

В резултат на стартирана война против Украйна една от най-големите вериги за бързо хранене в света - МсDоnаld'ѕ, напусна Русия, като само франчайзигополучателите останаха да работят на територията на Сибир. В останалата част на Руската федерация американската верига ще бъде сменена от турската Сhіtіr Сhісkеn. Последната към този момент води договаряния с огромните молове в Москва и останалите огромни градове.

Очаква се до един месец след завършването на договарянията сред Съюза на комерсиалните центрове и управлението на Сhіtіr Сhісkеn последната да отвори до 10 обекта. В по-дългосрочен проект се възнамерява Сhіtіr Сhісkеn да осъществя мрежа от 500-600 обекта още веднъж на правилото на франчайз.

Моловете в Русия към този момент са подготвени да дават площите, които до момента били употребени от МсDоnаld'ѕ на Сhіtіr Сhісkеn. В същото време, в случай че в границите на месец МсDоnаld'ѕ не отвори още веднъж обектите, то ще се пристъпи към процедура по предварителното преустановяване на договорите.

Моловете ще прекратят договорите с отдръпналите се интернационалните фешън вериги незабавно щом намерят други клиенти на тяхно място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР