Бившият кмет на Северен Лас Вегас Джон Лий спечели първичните

...
Бившият кмет на Северен Лас Вегас Джон Лий спечели първичните
Коментари Харесай

Подкрепяният от Тръмп Джон Лий печели първичните избори на Републиканската партия в конкурентната надпревара за Дома на Невада

Бившият кмет на Северен Лас Вегас Джон Лий завоюва първичните избори на републиканците за 4-ти конгресен окръг на Невада и ще се изправи против настоящия представител на демократите Стивън Хорсфорд на общите избори през ноември.

Лий, който е подсилен от някогашния президент Доналд Тръмп, водеше най-близкия си съперник, ветерана от Военновъздушни сили Дейвид Флипо, когато Асошиейтед прес разгласи конкуренцията.

Тръмп предложи поддръжката си по-малко от две седмици преди първичните избори, само че наподобява, че е било задоволително, с цел да даде на Лий опцията да трансферира това, което може да бъде едно от най-конкурентните места в Камарата на републиканците тази година.

>

Джон Лий, републикански претендент за 4-ти конгресен окръг на Невада, приказва пред републиканците, събрани за митинга на свободата и прегледа на претендентите в хотел Ahern в Лас Вегас, Невада, в четвъртък, 23 май, 2024. (Бил Кларк/CQ-Roll Call, Inc посредством Getty Images)

Лий е бил кме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР