Възможно ли е неизвестна високоразвита технологична цивилизация да се крие

...
Възможно ли е неизвестна високоразвита технологична цивилизация да се крие
Коментари Харесай

На Земята се крие неизвестна, технологично напреднала цивилизация?

Възможно ли е незнайна високоразвита софтуерна цивилизация да се крие тъкмо тук, надълбоко в недрата на нашата Земя? Възможно ли е всички НЛО, които следим, да изхвърчат в действителност от Земята? Има ли измежду нас извънземни, които могат да се превъплъщават като индивиди?
В нов документ, който сигурно ще накара научната общественост надменно да повдигне вежди, екип от откриватели от Харвард и Технологичния университет в Монтана издигат скандална догадка. Авторите й считат, че това, което се следи като „ неидентифициран аномалeн феномен “(UAP), не са просто летяща чинии. Това „ може да отразява дейностите на интелигентни същества, скрити невидими тук на Земята (напр. под земята) и/или нейните близки покрайнини (напр. Луната), и/или даже „ разхождащи се измежду нас “ (напр. изглеждащи като хора). “


Изследователите признават, че тази концепция за скрити „ криптоземни “ е извънредно екзотична догадка, която „ евентуално ще бъде обсъждана скептично от множеството учени “. Въпреки това те настояват, че теорията „ заслужава същинско разглеждане в духа на примирение и неприкритост “.
През последното десетилетие зачестиха необясними свидетелства за наблюдаване на UAP (модерното бюрократично название на НЛО) от военни. А предишното лято някогашният офицер от разузнаването на военновъздушните сили Дейвид Груш, в свое изказване пред Конгреса съобщи, че Съединени американски щати към този момент са разкрили извънземни галактически кораби като част от продължаваща десетилетия загадка стратегия на Пентагона.
Дори НАСА става все по-благосклонна към нови проучвания на невероятните обстоятелства и спомага на разнообразни институции, проверяващи мистериозни, високоскоростни обекти, които са били видяни от военни водачи през годините.


Но след няколко отчета на Пентагона към момента не сме намерили никакви доказателства за извънземен живот. Това обаче не е разубедило учените от Харвард и в обявата си те оферират набор от благоприятни условия, една от друга по-странни.
Една от версиите им е, че „ остатъчна форма “ на антична, високоразвита човешка цивилизация към момента се мотае в близост и ни следи. Друга – че един образован тип се е развил без значение от общата еволюция на човечеството, евентуално от „ интелигентни динозаври “, и в този момент крие наличието си от нас. Трета – че тези скрити жители на Земята са пристигнали тук от друга планета или друго време. Четвърта – че тези незнайни жители на Земята са „ по-малко софтуерни, в сравнение с вълшебен “, откривателите ги оприличават на „ земни ангели “.
Наблюденията на НЛО – на „ летателни апарати и други феномени (напр. „ кълба “), които наподобява влизат/излизат от евентуални подземни точки за достъп, като вулкани “ може да са доказателство, че тези криптоземни може да не са привлечени от тези места, а в действителност да живеят в подземни или подводни бази.
Публикацията цитира някогашния член на Камарата на представителите Майк Галахър, който предходната година допусна, че едно от обясненията за наблюденията на НЛО може да е „ антична цивилизация, която просто се е крила тук през цялото това време и ненадейно се демонстрира тъкмо в този момент “, следвайки показанията на Груш.


Изследователите не стопират дотук, даже допускат, че тези криптоземни могат да одобряват разнообразни форми на безчовечен примати или даже влечуги. Освен че живеят надълбоко подземен, представителите на този тайнствен могат да се крият и на Луната. Или пък да са усвоили изкуството да се превъплъщават в хора и да са неразличими – национална митология, която е въодушевила безчет творби на научната фантастика.
Друго пояснение, показано от спорния астрофизик от Харвард Ави Льоб, допуска, че някакви антични цивилизации може да са живели на планети като Марс или Земята, само че в разнообразни времеви изрезки и затова не са знаели една за друга.
Разбира се, всичко това са пресилени хипотези, признават учените, и заслужават да бъдат обсъждани с доста песимизъм. Но те изясняват за какво си коства да не престават да се пробват да търсят пояснения: „...защото някои аспекти на UAP са задоволително странни и наподобява изискват нетрадиционни пояснения “.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР