Фън шуй е древно учение, с чиято помощ ще намерим

...
Фън шуй е древно учение, с чиято помощ ще намерим
Коментари Харесай

Хармонизатори за дома и хората

Фън шуй е антично обучение, с чиято помощ ще намерим положително място и ориентировка за нашия дом, уместно систематизиране на пространствата, най-уместната класификация на мебелите и мн. други Това ни оказва помощ да притеглим обилие, здраве, положителни връзки и като цяло благополучие и шанс в живота си. Но в наши дни е мъчно да изпълняваш всички правила и условия на това умно обучение. Затова доста от неподходящите обстановки могат да бъдат поправени с хармонизатори или лекувания, основани с тази цел.

Ще разгледаме три постоянно срещани в практиката образеца, които ще ни разкрият опциите на хармонизаторите. Входната врата е извънредно значима като място, откъдето влиза виталната сила ци (нарича се още чи, ки, прана или оренда). Във фън шуй се отделя особено внимание на мястото и посоката на входната врата, както и какво има против нея извън и вътре в дома. Някои неподходящи обстановки са: за апартамент – асансьор, стълби или дълъг кулоар против входната врата; за къща – остро ориентирана сила от коли против входната врата; вътре – хигиеничен възел против вратата.



Мантра-мандалата

Тя има за цел да сътвори мощно удобно поле към входната врата, което трансформира неподходящите фактори. Може да се употребява за всички разказани обстановки, както и в случаите, когато не знаете в какъв бранш попада вратата ви и дали е в добър поток от сила. Изображението съставлява будистка мантра на санскрит. Въздействието е надчовешко, то възвръща изначалната божествена непорочност и зарежда средата с благословия.



Метатрон и Омега

За разлика от древността санитарните ни възли към този момент са вътре в дома, което е доста комфортно. Но има едно лъчение, наречено „ тоалетно ша “ (ша е нездравословна енергия), което е мислената линия, която бихме прекарали през средата на тоалетната паница напред и обратно. Често тя пресича легло, диван, бюро, печка, входна врата и в този случай въздейства мощно на здравето ни и изобилието. Затварянето на капака на тоалетната паница не оказва помощ, защото излъчването е торсионно и минава през всички загради. Решението е смяна на посоката на тоалетната паница (което е мъчно или невероятно при към този момент обзаведено жилище) или потребление на отбрана.

Тя съставлява комплект от две лекувания – кръглото произведение със признака „ Метатрон “ се поставя на стената пред тоалетната паница, квадратното със признака „ Омега “ – на тази зад нея. Те стопират излъчването на тоалетното ша отвън пространството. Това влияние може да се ревизира елементарно посредством радиестезично замерване.

Цветето на живота

Мястото и посоката на леглото са факторите с най-силно значение във фън шуй, тъй като ние прекарваме огромна част от денонощието точно там и надлежно въздействието на силите е доста мощно. Ако те съгласно фън шуй хороскопа са удобни, в случай че няма нездравословни предавания от земята, в случай че сме в положително здраве, тогава спим добре и се разсънваме отпочинали. В случаите, когато знаем или усещаме, че „ нещо не е наред “, може да използваме хармонизатор „ Цветето на живота “. Това е античен сакрален знак, който се среща в доста култури по Земята, на доста свещени места. Има го изобразен върху топката под лапата на лъвовете пазители в Забранения град в Пекин. Среща се в Древен Египет, Тибет, Италия, Гърция, Албания, Индия, Турция. В България го има в кръглата златна черква в античния Преслав, издълбан в камък на стена в Демир Баба теке, на мозайка в Кабиле до Ямбол и така нататък В книгите си откривателят Друнвало Мелхиседек споделя: „ Цялото съществуване е било сътворено по един-единствен облик – „ Цветето на живота “. Тази фигура отразява на повърхност развиването на оплодената яйцеклетка, т.е. изобразява математически сътворението на живота.


Хармонизатор „ Цветето на живота “
„ Цветето на живота “ съдържа в себе си схеми на създание, които са зародили от великата пустош. Изображението им основава безусловно хармонично поле, то е знак на безкрайността, тъй като може да продължава безпределно. За да не се не помни тази значима информация, античните са го изобразявали по друг метод на доста места, а ние може да го използваме в домовете си във тип на хармонизатор. Поставя се на стената до леглото откъм главата, откъм краката или в профил на леглото. Той е добре пристигнал във всяка спалня, детска, кабинет, дневна, кухня, даже и да не знаете какви са силите там. Въздействието му е сферично и многоизмерно и по тази причина покрива огромна повърхност от пространството.
В harmonytobe.com ще намерите и хармонизатори за лекуване на геопатология и предавания от ръбове на стени; неутрализатор за нездравословни талази от GSM, компютри, рутери и други
Хармонизатор „ Цветето на живота “

КОНТАКТИ:
fengshuibg.com
harmonytobe.com
fluid.bg
facebook
[email protected] +359 887 650 176
Статията е оповестена в Списание 8, бр.6/2024
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР