„В различните периоди от живота на един човек идват различни

...
„В различните периоди от живота на един човек идват различни
Коментари Харесай

Сашо Диков: Прогнозирам възможност Борисов да подаде оставка във всеки един момент

„ В другите интервали от живота на един човек идват разнообразни настройки. При мен, в чисто професионален аспект, съм си надделял над всички професионални масрафи. Всякакви рейтинги съм чупил. Идва миг, в който искаш да дадеш нещо “. Това показа в предаването „ Политически НЕкоректно “ журналистът Сашо Диков.
Преносител на акциите на „ Левски “

„ Предаването на акциите на футболния клуб е потребно за „ Левски “ дело. Никога не съм бил левскар, само че постоянно, когато мога да оказа помощ, съм подготвен на това… Не съм взел и една стотинка нито от Цветан Василев, нито от Васил Божков. Затова мога да си върша, каквото желая. По никакъв метод не съм подвластен от тях “.

Какъв е Бойко Борисов?

„ Години наред свръх харизмата му и умеенето му на човек от народа му помагаше да печели благосклонности, само че с последните записи лъсна уродливият облик на Бойко Борисов. Не можеш по този метод да приказваш неща за хора, да не приказваме за фотосите, пачките. Ако имахме прокуратура, от дълго време този човек нямаше да е в политиката, нямаше и да е на независимост. Но има шанс, че нямаме прокуратура… Вторият му огромен шанс е, че не може да се появят опозиционни сили, които да бъдат припознати от хората като съпротива на Бойко Борисов “.

Изборите през март

„ Най-логично е да има избори през март. Прогнозата ми е и не изключвам опцията, че във всеки един миг Бойко може да подаде оставка, тъй като във всеки един миг може да се появи някакъв материал. Ами в случай че се появи видео по какъв начин той спи и до него е отвореното чекмедже с пачките? Ако се появи, че в ливанска банка на негова сметка или на негови доближени лежат 50-100 милиона... Не изключвам опцията Бойко Борисов още веднъж да завоюва изборите. Друг е въпросът по-късно какво става... От едната страна е Бойко с неговите гафове, от другата страна е така наречен „ същинска съпротива “... А „ идеологическите девственици “ Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов, може ли да сте толкоз тъпи в политическите си изводи, че да не подкрепите Мая Манолова “.

Що за правораздаване имаме

Журналистът зададе и въпрос: Що за правораздаване имаме, когато основният обвинен по знаковото дело „ КТБ “ към момента не разпитан, и не е разпитан Васил Божков, който е застанал с името си зад рекета, пожелан от Борисов и Горанов за 67 милиона?

„ Докога хора от прокуратурата ще се пъчат, и Гешев също, че нещо вършат против корупцията “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР