В последните месеци колелото изживява своя ренесанс като предпочитан начин

...
В последните месеци колелото изживява своя ренесанс като предпочитан начин
Коментари Харесай

Електрическото колело, което променя представи

В последните месеци колелото изживява своя подем като желан метод на напредване освен в града, само че и измежду природата . Докато мнозина харесват чара на този вид напредване на две гуми пред всички съвременни други възможности, като електрическите тротинетки, други търсят комбиниране сред класика и нововъведения.
 Колелата, карането в града и това ли е новият най-предпочитан метод за напредване
И всички карат колело

Новото остаряло обичано транспортно средство

И го намират - в електрическите колела . Те може към момента да не са толкоз разпространяване у нас, само че в случай че ни харесва този вид напредване, може да се сдобием с същинско украшение. Срещу съответната сума, несъмнено.

Последното изкушаващо предложение идва от най-големия английски производител на колела Triumph . Trekker GT е колело със задвижване на ток, маскирано изобретателно като собствен " елементарен " другар.
 Снимка 484125

Батерията Shimano E8035 е скрита напълно в рамката , която просто е малко по-широка от нормалното. Благодарение на нея и на 250-ватовия мотор можем да изминем близо 150 километра с едно зареждане.

Освен минималистичен дизайн, електрическият велосипед на Triumph се отличава и с минимално тегло от три кг , с помощта на напълно алуминиевата рамка, написа Motoring Research.
 Снимка 484124

Моделът разполага и с 10 скорости с безусловно тихо превключване, комфортна седалка за целодневни завършения, както и интегрирани LED светлини. Предвиден е и сигурен заключващ механизъм.

Единственото цената е това, което може да ни спре да се сдобием с това двуколесно украшение на ток - 2950 паунда . Ако не ни тормози, към този момент можем да си го поръчаме от уеб страницата на производителя.
 Снимка 484126

The Triumph Trekker GT е следващото попълнение към моделите електрически колела на известни марки. Точно както доста автомобилни производители се пренасочиха към основаването на коли на ток, по този начин и тук виждаме сходна наклонност.
 Jeep E-bike и какъв брой коства електрическият планински велосипед
Колко коства електрическият велосипед на Jeep

Колкото кола, та и от горната страна

Ducati да вземем за пример, преди няколко месеца показаха първите си електрически колела, който костват сред 4000 и 7000 $. Jaguar също не останаха по-назад със своето също много впечатляващо предложение.

La primera #Ducati eléctrica llevará pedales. @DucatiMotor presentará en el @official_eicma de Milán su exclusiva e-bike MIG-RR @DucatiCanarias - https://t.co/bzARyCwo56 https://t.co/kIa6PgknN2 pic.twitter.com/Z2smtCY13a
— Canarias en Moto (@canariasenmoto) October 30, 2018
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР