Хладилникът LG MoodUp, който е една от атракциите в роудшоуто,

...
Хладилникът LG MoodUp, който е една от атракциите в роудшоуто,
Коментари Харесай

LG Electronics обяви роудшоу в три града на България


Хладилникът LG MoodUp, който е една от атракциите в роудшоуто, се свързва с телефон и извършва обичани песни, до момента в който вратата трансформира цветовете си в ритъма на музиката
(снимка: LG Electronics)

Специална каравана на LG Electronics ще посети Пловдив, Стара Загора и Бургас в интервала сред 27 май и 2 юни, с цел да показа нови артикули и технологии, които улесняват ежедневните действия и живота на хората.

Във всеки от трите града караваната на LG ще бъде позиционирана на централни места – в Пловдив на 27-ми и 28-ми май, в Стара Загора на 29-ти и 30-ти май и в Бургас на 1-ви и 2-ри юни, оповестиха от компанията. На място хората ще могат да видят и тестват новаторски устройства и технологии на LG.

По време на акцията “Животът е прекрасен с LG – на всички места и когато и да е ” посетителите на караваната ще могат да се възползват и от безвъзмезден ремонт на своите тв приемници, монитори и домашен уреди на LG, които са закупени след 1 януари 2019 година, даже в случай че гаранцията им към този момент е изтекла.

Една от главните атракции ще бъде хладилникът LG MoodUp, който се свързва с телефон и извършва обичани песни, до момента в който вратата трансформира цветовете си в ритъма на музиката. Друга атракция е WashTower – пералня и сушилня, която има профилирани режими за разнообразни типове облекла и материи.

За новия G4 OLED компанията споделя, че е най-хубавият тв приемник, създаван в миналото
(снимка: LG Electronicd)

За геймърите са планувани монитори LG UltraGear с бързо време за реакция от единствено 0,03 мс, заради което се употребяват от професионални играчи. Посетителите на караваната ще видят за първи път новия тв приемник G4 OLED, който се счита за един от най-хубавите, създавани в миналото.

“Кампанията има за цел да покаже по какъв начин наподобява един съвременен и новаторски метод на живот. Представяйки най-новите артикули на LG, ние можем дейно да демонстрираме по какъв начин интелигентните технологии ни оказват помощ да пестим време и сила при осъществяване на ежедневните домашен или бизнес отговорности ”, сподели Петко Кънев, управител “Бизнес решения ” в компанията.

Екип от специалисти на LG ще показва новите артикули и техните функционалности посредством интерактивни екрани, с персонализирани рекомендации към посетителите, основани на самостоятелни потребности и желания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР