В навечерието на големия мач срещу Антъни Джошуа и часове

...
В навечерието на големия мач срещу Антъни Джошуа и часове
Коментари Харесай

Кубрат: Джошуа е надменен, ще го бия

В навечерието на огромния мач против Антъни Джошуа и часове след кантарът, в който двамата боксьори размениха остри реплики, Кобрата показа:

" Не мога да кажа каква тъкмо бе повода за напрежението на кантара. Казахме си няколко неща, само че това е безусловно обикновено.

Важното е по какъв начин аз се усещам, а аз се усещам неповторимо. Не ме интересува той, когато един състезател е добре квалифициран, това му дава убеденост и самочувствие.

Ще диря успеха и вярната игра. За мен е значимо какво се случва на кръга, там мога да покажа потенциала си. Това което съм упражнявал и целия насъбран опит.

Видях пренебрежителност в държанието му още през 2017-а. Това е негов минус, тъй като интелигентните хора не са надменни. Надявам се да покажа, че съм по-добър боксьор и да победя, тъй като другояче остава единствено на думи.

Усещам поддръжката, знам какъв брой доста хора в България желаят да победя, аз чувствам това и им благодаря. Трябва да реализира тази победа. И за мен и за татко ми, който искаше да сме боксьори с Тервел. За хората - да им вдъхнем кураж, да им върнем любовта, която ни дават.

В бокса няма спектакъл, аз на Джошуа му споделих, че не го ненавиждам, само че ще му покажа, че съм по-добър боксьор.

На него към този момент международните трофеи не му отиват. И природата желае да има нов международен първенец "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР