В края на месец август, Nissan представи четвъртото поколение на

...
В края на месец август, Nissan представи четвъртото поколение на
Коментари Харесай

Новият Nissan X-Trail вече се предлага у нас

В края на месец август, Nissan показа четвъртото потомство на най-големия си кросоувър в Европа – X-Trail. Всъдеходът получава технологии от ново потомство, изменен дизайн и нови разновидности за задвижване. „ Джипът “ се предлага в настройка с пет или седем места и може да се похвали с дължина от 4.68 метра, височина от 1.73 метра, ширина от 1.84 метра и междуосие от 2.71 метра.



По отношение на дизайна, всъдеходът наподобява по-модерен, като огромна част от това се дължи на новите LED светлини разграничени на две, както и V – образната решетка, която се трансформира в знак на марката. Интериорът също е по-модерен и първокласен с напълно нова визия и систематизиране на панелите.



Базов модел с 1.5-литров бензинов мотор със 161 конски сили, предно предаване и безстепенна автоматизирана трансмисия стартира от 64 490 лв., а в оборудването му можем да открием системи за сигурност от последно потомство, климатроник, LED светлини, парктроници начело и откъм гърба и други. По-високите равнища на съоръжение прибавят камера за задно виждане, двузонов климатроник, цифров километраж пред лидера, 19-цолови джанти, адаптивни LED светлини и други.



Базовото равнище на оброудване се предлага само с предно задвижване, само че може да бъде получено и с 1.5-литровия хибриден мотор с мощ от 201 конски сили. Ако желаете същия мотор, само че с 4х4, би трябвало да преминете към идващото равнище на съоръжение, което стартира от 86 490 лв. за модел с 4х4 и доближава до 99 490 лв. за най-високото равнище на съоръжение и 4х4.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР