Гема Аткинсън не е доволна, че връзката й с Горка

...
Гема Аткинсън не е доволна, че връзката й с Горка
Коментари Харесай

Джема Аткинсън критикува „офанзивно“ Строго „проклятие“, докато Горка Маркес се подготвя за нови сериали

Гема Аткинсън не е удовлетворена, че връзката й с Горка Маркес може да бъде обект на повече клюки за „ Проклятието Strictly Come Dancing “ влиза в действие.

Докато професионалният танцьор би трябвало да повтори ролята си на дансинга на BBC One по-късно тази година с тайнствен сътрудник, който към момента не е разгласен, актрисата от Hollyoaks и Casualty описа за прословутото „ проклинание “, фиктивен от почитатели и звезди на програмата, откакто някои огромни имена в шоуто откриха обич с професионалните си сътрудници, макар че някои към този момент бяха обвързани с някой различен отвън екрана.

„ Строгото проклинание “, както беше наречено, направи многочислени „ жертви “ през годините, разпалвайки мелницата за клюки, само че феновете бяха предизвестени преди тазгодишното издание на шоуто. Джема Аткинсън мощно не утвърждава термина и всичко, което значи.

По време на неотдавнашен чат с Woman Magazine, 39-годишната жена счете, че „ проклятието “ е „ много обидно “ за другата й половина, в частност, като сподели: „ дост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР