Юрген Клоп ще си припомни един от най-щастливите си спомени

...
Юрген Клоп ще си припомни един от най-щастливите си спомени
Коментари Харесай

Юрген Клоп разкрива срив в съблекалнята на Ливърпул, който подхранва завръщането на Астън Вила

Юрген Клоп ще си напомни един от най-щастливите си мемоари от сезона, в който Ливърпул завоюва купата, когато се завърне в Астън Вила довечера.

Ливърпул се възвърне от срив в съблекалнята на полувремето, с цел да вкара късни голове от Анди Робъртсън и Садио Мане, с цел да преобърне преднината на Вила и да завоюва с 2-1 през ноември 2019 година Червените победиха Манчестър Сити в своя идващия мач от Висшата лига през идващия уикенд, с цел да изпревари отбора на Пеп Гуардиола с девет точки и в никакъв случай да не огледа обратно.

Клоп споделя, че завръщането е капсулирало всички качества на тази страна, спечелила купата. „ Онзи мач, когато спечелихме с 2-1, на полувремето имаше дребна обстановка в съблекалнята “, усмихна се босът на алените. „ Имаше дребен спор сред играчи, в действителност двама играчи. Но няма да получите имената от мен!

" Нямаше проблем, беше просто обстановка. Така трябваше да се обърне. Тази група играчи беше в действителност специфична. Можехме да я успокоим и по-късно обърна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР