Манчестър Юнайтед не желае да продаде Дони ван де Беек

...
Манчестър Юнайтед не желае да продаде Дони ван де Беек
Коментари Харесай

Агентът на Дони ван де Беек твърди, че Ман Юнайтед блокира трансфер към съперници от Висшата лига

Манчестър Юнайтед не желае да продаде Дони ван де Беек на противник от Висшата лига това лято, съгласно сътрудника на играча.

Холандският полузащитник, на 27 години, претърпя ужасяващо време, откогато се причисли към Червените дяволи в договорка за £40 милиона от Аякс през 2020 година, като съвсем не е играл под голям брой разнообразни мениджъри, в това число Ерик загар Хаг.

Ван де Беек публично беше счетен за остатък от условията при започване на сезона, само че не съумя да се съгласи да се отдръпна. Впоследствие той се причисли към Айнтрахт Франкфурт чартърен през януари, само че екипът на Бундеслигата няма интерес да го подпише за непрекъснато.

Юнайтед ще се опита да разтовари Ван де Беек вечно през идния трансферен прозорец. Въпреки това неговият сътрудник, Гуидо Алберс, разкри, че клубът не желае той да се причисли към локален противник.

Говорейки за ESPN, Алберс, който още веднъж работи с Ван де Беек, сподели: „ За мен е доста прекрасен миг в кариерата му да я подхване още веднъж. Казахме за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР