Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри не бе доволен от показаното

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри не бе доволен от показаното
Коментари Харесай

Масимилиано Алегри: Трябва да сме бързи, а не да прибързваме

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри не бе удовлетворен от показаното от своите футболисти в дуела със Салернитана. " Бианконерите " едвам реализираха тъждество 1:1, в добавеното време. Все отново мениджърът е удовлетворен от тази точка, която може да има основно значение преди финала за Купата на Италия против Аталанта, в сряда. Той обаче показа, че отборът му би трябвало да усъвършенства представянето си, в случай че желае да вдигне трофея.

Започнахме относително добре, само че последва една неточност, след което станахме разконцентрирани и не спазвахме позициите си. Не биваше да получаваме гол от статично състояние. Знаехме, че това е силата на Салернитана. Ние пък изобщо не ги затруднихме от сходни обстановки. Трябваше да бъдем по-прецизни, а не бяхме ", разяснява Алегри.

" Трябва да бъдем търпеливи и да играем вярно, да не да стреляме, когато не се постанова, а да подаваме. Показахме добра реакция и се случи същото, както в мача с Рома. Не трябваше да губим този мач, другояче рискувахме да ни можем да се вдигнем на крайници. Взехме тъждество и в този момент можем да се подготвим умерено за финала ", добави още експертът.

" Трябва да сме бързи, а не да прибързваме. Първите минути бяха тъкмо както в мача с Рома. Не използвахме добре избрани обстановки поради неверни решения. Вече доста пъти съм казвал, че мачът в сряда е извънредно значим. Трябва да покажем успокоение, изясненост и самообладание. Трябва да подобрим представянето си. Нека първо се възстановим. Очаквам да бъде приятна вечер в сряда, а по-късно ще мислим за точките за Шампионската лига ", заключи италианецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР