В избирателната секция е по-безопасно отколкото в магазина. Това каза

...
В избирателната секция е по-безопасно отколкото в магазина. Това каза
Коментари Харесай

Румен Петков: В избирателната секция е по-безопасно, отколкото в магазина

В изборната секция е по-безопасно в сравнение с в магазина. Това сподели през днешния ден в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Сливен ръководителят на АБВ Румен Петков, като прикани хората да излязат да гласоподават. Според него се основават внушения, целящи да откажат хората от гласоподаване.

В Сливен той показа лидера на листата за народни представители на партията – икономиста Георги Атанасов. Според ръководителя на АБВ, Атанасов е доста добре квалифициран, няма проблеми със реализацията си, не е гастрольор, роден е в Сливен, живее и отглежда децата си в родния град. Георги Атанасов означи, че АБВ е единствената партия, в която е членувал. Според него, в българския парламент постоянно е имало посланичество от района, само че направеното за Сливен е малко.

Председателя на локалната организация Иван Славов съобщи, че в листата ще има представители на четирите общини в региона, част от тях работят в областта на културата, обществената сфера, бизнеса и така нататък, само че те ще бъдат показани на по-късен стадий.

Румен Петков укори държавното управление в безнаказаност и безпорядък в дейностите, свързани с противоепидемичните ограничения. Според него най-системно са затваряни учебните заведения и университетите, а стопанската система е в пагубно положение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР