С нас се държат по същия начин, както шаманът се

...
С нас се държат по същия начин, както шаманът се
Коментари Харесай

Мангъров: Държат се с нас по същия начин, както шаманът с диваците

С нас се държат по същия метод, както шаманът се държи с диваци. Това съобщи в читалище " Съгласие " в Ямбол по време на откриването на предизборната акция на АБВ инфекционистът и претендент за народен представител доцент Атанас Мангъров, представен от Радио " Фокус ".

" Някои хора си разрешават да ни манипулират по доста обикновен метод. Вчера се заяви, че в страната са направени към 3000 теста и са открити позитивни към 500 души инфектирани. Днес са се създали 600 повече проби, при което се открити 600 повече инфектирани. Едно и също нещо единствено че това, което се оповестява тази заран, че има голям растеж на новозаразени. Ако бяха направени 10 пъти повече теста, щяха да бъдат открити 10 пъти повече инфектирани. Всъщност с нас се държат по същия метод, както шаманът се държи с диваци ", означи Мангъров.

" Имаме един медицински проблем, който фактически го има. Това е нов вирус, който до момента не е минавал измежду човешката популация, който щеш не щеш ще мине през цялото население, само че той за благополучие в голямата част от случаите протича незабележимо. Никой не схваща, че го кара ", добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР