Близо 30 години отстоявах обществени и национални каузи като журналист

...
Близо 30 години отстоявах обществени и национални каузи като журналист
Коментари Харесай

Горан Благоев: Само за нашата партия е ясно кой я финансира

Близо 30 години отстоявах публични и национални дела като публицист и мисля, че може би е време да ги не отстъпвам и като политик. Това сподели в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия претендентът за народен представител от „ Републиканци за България “ Горан Благоев, представен от novini.bg.

Мисля, че не всеки път публицистиката, която обичайно считаме за четвърта власт, има доста потребни ходове сега в България, съобщи той.

Направил съм своя избор след няколко срещи и диалози с Цветан Цветанов. Цветан Цветанов е моторът на партията. Той е човек, който работи. Това е партията, която най-пълно подхожда на моите хрумвания, които съм отстоявал през дейния си живот – неизменимото място на България в Европа, евроатлантизма, уточни Благоев.

Цветан Цветанов не е част от статуквото близо две години. За тези две години той доста израсна и като изказ, и като държание, означи претендентът за народен представител от „ Републиканци за България “.

Ние сме единствената партия, за която има изясненост кой я финансира – Павел Вълнев, акцентира Горан Благоев.

Главният конкурент на „ Републиканци за България “ е всяка политическа мощ, която се пробва да отклони България от нейния натурален евроатлантически път. Съюзниците на партията ни, в случай че бъдем поканени да участваме в държавното управление, са въпрос на договаряния, само че виждаме своите съдружници в дясната част на политическото пространство. В обстановката, в която България се намира, сме длъжни да намерим общия език, защото сложните времена след пандемията занапред предстоят, сподели още Благоев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР