„Няма изрично изискване министрите да излизат в отпуск по време

...
„Няма изрично изискване министрите да излизат в отпуск по време
Коментари Харесай

Първан Симеонов, Галъп: Пандемията може да откаже електората на БСП от гласуване

„ Няма категорично условие министрите да излизат в отпуск по време на акцията. Науката сега задава повече въпроси в сравнение с отговори. Странна е претенцията да я слушаме и да се затваряме - наподобява на суматоха. В нея се направиха неверни стъпки и породиха догадки. Това сподели политологът Първан Симеонов, изпълнителен шеф на социологическата организация „ Галъп интернешънъл “ в ефира на NOVA NEWS.

Той счита, че би трябвало да им се подсети, че имат право и да мълчат, в сравнение с да ни заливат с нещо, което провокира ступор и суматоха. И добавя, че или ще отвориш заведенията когато случаите спаднат или няма – не трябва такова иди ми-дойди ми.

„ Пандемията може да не се отрази еднообразно на всички електорати – този на Българска социалистическа партия са най-вече възрастни хора, които са уплашени, в по-голяма степен могат да се откажат да гласоподават, в случай че вирусът е по-висок “, разяснява Симеонов.

По думите му в случай че изборите са на следващия ден, се чакат 3 млн. гласоподаватели, което е над 50 %. А в случай че вирусът не е толкоз висок, може и да са повече.

Според него Българска социалистическа партия има късмет за първото място поради анти-ГЕРБ вота. А Вътрешна македонска революционна организация залага на нещо сред смяна и статукво – коренно обикновено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР