Земеделските производители от Шипка са решени да заведат дело срещу

...
Земеделските производители от Шипка са решени да заведат дело срещу
Коментари Харесай

Земеделските производители от Шипка са решени да заведат дело срещу Агенцията за борба с градушките

Земеделските производители от Шипка са решени да заведат дело против Агенцията за битка с градушките. Това заяви в обществените мрежи притежателят на най-голямата плантация за месодайни говеда в Централна България Кънчо Кутев, съобщи кореспондент на  " Фокус "

" Ще си търсим правата до край. Ще внесем и нужните документи в Страсбург. Разполагаме със доказателства, с цел да покажем безхаберието на тези, които би трябвало да ни пазят на полето. Ние платихме висока цена поради немарливото управление на цяла една некадърна агенция. Срам и срам за вас, гадове безхаберни! Аз съм единственият, който си е прибрал реколтата и то бързо, с цел да не пострадам доста. И застраховки имам, само че всички останали нямат. Това не урежда нещата, ние желаеме правдивост - това е! ", написа яростно Кутев.

Той споделя, че в неговите земи е намерил и голям брой убити животни - сред 15 и 25 щъркела, към 100 заека и други типове дивеч. Друг гражданин на Шипка добавя, че са избити и хиляди пчели. 

" Цялото поле е цялостно с трупове! Сега какво ще ги вършим? До оня ден пееха пъдпъдъци, а в този момент всичко мирише на мърша. Министърът идва оня ден в Шипка, трябваше да му ги натоварим в багажника - най-малко да му остане спомен от тук. Добре, че ние бяхме в здрави комбайни и останахме живи ", сподели още Кутев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР