В Италия неизвестен похитител открадва автомобил Fiat Doblo, но малко

...
В Италия неизвестен похитител открадва автомобил Fiat Doblo, но малко
Коментари Харесай

Крадец върна колата на собственичката ѝ след като разбра, че е болна

В Италия незнаен грабител открадва автомобил Fiat Doblo, само че малко по-късно го връща на собственичката, откакто схваща за тежкото ѝ заболяване от обществените мрежи. В колата съзнателният апаш е оставил саморъчно написана записка с опрощение.

Въпросният Fiat Doblo е откраднат на 13 януари от паркинг пред болница в южния италиански град Бари. Рита Дамиани, щерка на собственичката на колата, страдаща от множествена склероза, взема решение да не се лимитира единствено до контакт с полицията и пуска обява във Фейсбук.

В нея тя отбелязва, че откраднатата кола е единственото транспортно средство разполагаем на майка ѝ, което е мъчно да бъде сменено с ново. Doblo-то, е особено пригодено за хора с увреждания и е оборудвано с рампа за инвалидна количка.

Почти хиляда души споделят обявата на момичето, вследствие на което тя доближава и до крадеца на автомобила. Изчезналата кола е открита няколко дни по-късно, паркирана покрай къщата на болната жена. Намира я комшия, който се обажда на карабинерите.

Когато колата е отворена, на предната седалка е открита записка с опрощение. „ Ние също имаме сърце, извинете, не знаехме за вашата болест “, написал съзнателният апаш. След щастливата развръзка, семейство Дамяни благодариха на всички забъркани, в това число и на крадеца на автомобила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР