Много стил, красота и вярност към традицията демонстрираха абитуриентите на

...
</TD
>Много стил, красота и вярност към традицията демонстрираха абитуриентите на
Коментари Харесай

Дефилира абитуриентската младост на Разлог

Много жанр, хубост и честност към традицията демонстрираха зрелостниците на своя празничен церемониал на 24 май в Разлог.

Те минаха по звездна, алена пътека и под арка от червени рози, снимаха се на специфична " стена “ под фонтани от цветя с гирлянди от стъклени перли. " На живо " се снима парадът, който беше приветстван бурно от хилядите хора, които споделиха празника на зрелостниците, оповестяват от общината.

Лично посрещнати с чаша шампанско от кмета на община Разлог - Красимир Герчев и неговия екип, зрелостниците бяха показани с достиженията на учебните заведения и опциите за бъдещата им реализация.

И броиха – с любов своите 12 години. И се снимаха с " неразделния си клас " и своите учители.

А Станислав от СУ " Братя Петър и Иван Каназиреви " облече най-скъпия за сърцето на всеки разложанин костюм – костюма на чауша, с цел да прогони злите духове, с цел да тръгнат напред подрастващите ергени и моми, да не им пречи нищо.

Кметът на общината пожела на зрелостниците да носят светлината на духа, да са целеустремени и се връщат към корените си, родния дом и родното учебно заведение. Празнична заря и обичаният химн на духовността " Върви, народе, възродени " ознаменува края на красивия церемониал на абитуриентската младост на Разлог.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР